Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila a cerut demisia lui Narcis Neaga, directorul general interimar al CNAIR

Premierul Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, in urma unei analize a nou infiintatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Dancila cere demiterea lui Narcis Neaga de la sefia Companiei de Drumuri

Premierul Viorica Dancila a cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), din cauza intarzierilor nejustificate si a managementului slab in implementarea proiectelor de infrastructura de transport.

Viorica Dancila a cerut din nou demiterea sefului CNAIR: A blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, in debutul sedintei de Guvern, demiterea directorului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, pe care l-a acuzat de blocarea.

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

VIORICA DANCILA: Conducerea CNAIR a blocat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Viorica Dancila: Conducerea CNAIR a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Premierul Viorica Dancila cere demiterea lui Narcis Neaga din fruntea CNAIR pentru intarzierile nejustificate a proiectelor de infrastructura

Zilele lui Narcis Neaga in fruntea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR)! Totul dupa ce Viorica Dancila a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea.

Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura o analiza referitoare la stadiul mai multor proiecte de investitii in infrastructura de transport.

Revocarea din functie a directorului CNAIR, Narcis Neaga, ceruta de Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut, luni, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al CNAIR, informeaza un comunicat al Guvernului transmis Ag.

VIDEO Viorica Dancila, asa cum nu ai mai vazut-o: a fost filmata in timp ce intra desculta in mare si juca ping-pong cu Teodorovici

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, sambata, la Sulina unde a participat la un eveniment dedicat taberelor de copii. Dupa reuniunile oficiale, insa, sefa Guvernului s-a distrat jucand ping-pong cu Eugen Teodorovici si plimbandu-se desculta pe plaja. A incercat chiar si apa marii. Premierul Viorica Dancila e mers sambata la Sulina impreuna cu vicepremierul Eugen .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )