Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila confirma anuntul Olgutei Vasilescu despre Pilonul II de pensii: E batut in cuie

B1 B1,
Viorica Dancila confirma anuntul Olgutei Vasilescu despre Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Pilonul II de pensii nu se desfiinteaza. Precizarea sefei Executivului vine dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Pilonul II. continuă pe B1

Dancila, ultimele informatii despre Pilonul II de pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Pilonul II de pensii nu va fi desfiintat si ca in continuare pe acest subiect exista o analiza, precizand ca propunerea avansata de ministrul Muncii, Lia.

Ce spune Viorica Dancila despre sansele unei motiuni de cenzura si despre plecarile din PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, prim-ministrul a vorbit si despre colegii din PSD, care au decis sa i.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu am nicio emotie. Despre parlamentarii plecati din PSD: O sa ii judece romanii

Premierul Viorica Dancila spune ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste motiunea de cenzura anuntata de PNL, avand incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, intrebata despre parlamentarii plecati din PSD catre partidul lui Victor Ponta, Dancila a spus ca o sa ii judece romanii.

Viorica Dancila, despre o eventuala motiune de cenzura: Nu am NICIO EMOTIE (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, despre motiunea de cenzura pe care PNL a anuntat ca intentioneaza sa o depuna. Sefa Guvernului s-a aratat sigura pe ea, precizand ca nu are nicio.

FOTO VIDEO Viorica Dancila, despre cata apa va mai curge pe Siret pana cand Romania va avea sistemele de irigatii proiectate pe vremea lui Ceausescu

Primul ministru Viorica Dancila si ministrul Agriculturii Petre Daea s-au aflat miercuri, 30 mai, in Vrancea, la punerea in functiune a unei statii de pompare a apei.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. Nu, nu am nicio emotie,.

Traian Basescu a facut TOATE calculele. De cate voturi e nevoie pentru a SCAPA de Viorica Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a dat detalii despre intentiile partidului sau cu privire la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila pe care liberalii intentioneaza sa o depuna. Basescu a.

Viorica Dancila anunta evaluari ale ministrilor: Ce se va intampla cu cei care nu tin pasul

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri ca rezultatele obtinute de fiecare minister vor fi evaluate la un an si jumatate de la preluarea guvernarii, informeaza Agerpres. Vom face o evaluare, se.

Poza zilei: Viorica Dancila si Petre Daea, holbandu-se la pompa(FOTO)

Viorica Dancila a inaugurat miercuri o statie de pompare in comuna Haret, din judetul Vrancea, care va iriga culturile cu apa din canalul Siret-Baragan. Premierul a fost insotit de ministrul.

Premierul Viorica Dancila: Exista bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )