Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. Nu, nu am nicio emotie,. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu am nicio emotie. Despre parlamentarii plecati din PSD: O sa ii judece romanii

Premierul Viorica Dancila spune ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste motiunea de cenzura anuntata de PNL, avand incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, intrebata despre parlamentarii plecati din PSD catre partidul lui Victor Ponta, Dancila a spus ca o sa ii judece romanii.

Viorica Dancila, despre o eventuala motiune de cenzura: Nu am NICIO EMOTIE (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, despre motiunea de cenzura pe care PNL a anuntat ca intentioneaza sa o depuna. Sefa Guvernului s-a aratat sigura pe ea, precizand ca nu are nicio.

Ce spune Viorica Dancila despre sansele unei motiuni de cenzura si despre plecarile din PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, prim-ministrul a vorbit si despre colegii din PSD, care au decis sa i.

FOTO VIDEO Viorica Dancila, despre cata apa va mai curge pe Siret pana cand Romania va avea sistemele de irigatii proiectate pe vremea lui Ceausescu

Primul ministru Viorica Dancila si ministrul Agriculturii Petre Daea s-au aflat miercuri, 30 mai, in Vrancea, la punerea in functiune a unei statii de pompare a apei.

Basescu, despre motiunea de cenzura: O votam si daca nu are sansa de reusita, ca doar nu o sa votam cu Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut duminica seara la Romania TV ca toate partidele mici vor sa isi rotunjeasca numarul de parlamentari si spune ca paridul lui Victor Ponta, ProRomania, nu va intra in Parlament. Basescu a afirmat ca PMP va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului, dar spera ca opozitia sa nu se faca de ras si sa-l vada apoi pe lierul PSD, Liviu Dragnea, cum mustaceste pe sub mustata.

Viorica Dancila, ntrebata despre sansele unei motiuni de cenzura: Nu am nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste sansele unei motiuni de cenzura anuntata de opozitie.

Ponta, anunt CRUCIAL despre MOTIUNEA DE CENZURA Apropo de asta cu TRADAREA... (VIDEO)

Victor Ponta a declarat ca Guvernul Dancila este unul extrem de slab, dar el nu va contribui la inlocuirea acestuia cu un Guvern Orban. E evident ca Guvernul Dancila, din punctul meu de vedere si nu numai,.

Viorica Dancila confirma anuntul Olgutei Vasilescu despre Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Pilonul II de pensii nu se desfiinteaza. Precizarea sefei Executivului vine dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Pilonul II.

Radu Banciu: Nu e nicio rusine daca cei care o injura pe Viorica Dancila sunt agramati pentru ca nu ei conduc guvernul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile politologului Alina Mungiu Pippidi care i-a criticat pe cei care ironizeaza gafele premierului Viorica Dancila, numindu-i.

Premierul Viorica Dancila: Exista bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )