Libnet.ro
UNICEF

06:46

Viorica Dancila a convocat Guvernul. Decizie de ultima ora, dupa ce Iohannis a respins ministrii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a convocat Guvernul. Decizie de ultima ora, dupa ce Iohannis a respins ministrii

Viorica Dancila a facut o prima mutare, dupa ce Klaus Iohannis a respins ministrii propusi. Premierul a convocat o sedinta de guvern, desi spunea ca nu se poate deoarece presedintele Klaus Iohannis . continuă pe Antena3

Viorica Dancila a convocat prima sedinta de Guvern de la demisiile ministrilor ALDE

Premierul Viorica Dancla a convocat o sedinta de Guvern luni, de la ora 16. 00, fiind prima sedinta de la demisiile ministrilor ALDE ca urmare a iesirii formatiunii lui Tariceanu de la guvernare. Potrivit Mediafax, pe ordinea de zi ar putea fi OUG pentru preluginrea termenului de inscriere la vot al romanilor din Diaspora.

Mihai Fifor, precizari de ultima ora despre iesirea de la guvernare: Plecam maine daca trece o motiune de cenzura (FOTO)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, scrie intr-o postare pe Facebook ca PSD nu se agata de guvernare si ca va parasi guvernarea daca ar trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila, i.

Viorica Dancila, reactie dupa refuzul lui Iohannis de a accepta ministrii PSD:Un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine

Premierul Viorica Dancila a reactionat joi seara printr-un mesaj pe Facebook prin care a criticat dur refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministrii in Guvernul PSD. Premierul a spus ca presedintele a transformat Palatul Cotroceni intr-un sediu de campanie.

VIORICA DANCILA, MESAJ DE ZIUA PETROLISTULUI: Eu si Guvernul va suntem parteneri

Premierul Viorica Dancila a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Petrolistului, mentionand ca atat ea cat si Guvernul sunt alaturi de cei care lucreaza in acest domeniu, punctand ca vrea cresterea competitivitatii in acest sector.

VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua sa blocheze activitatea Guvernului. Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani, insa in momentul cand nu i-a mai convenit politic, s-a intors de fiecare data impotriva lor si a incercat sa manipuleze o tara intreaga, spune Dancila. Premierul da asigurari ca Guvernul plateste salariile si pensiile. Ce a facut presedintele Romaniei astazi este un act grav de iresponsabilitate si un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine. Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte, sustine Dancila.

Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate de Viorica Dancila pentru ministrii interimari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

Viorica Dancila, replica dura dupa ce Iohannis a respins ministrii interimari ai PSD

Premierul Viorica Dancila i-a dat joi seara replica presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a anuntat ca respinge categoric propunerile de ministri interimari. Din nefericire, Palatul Cotroceni.

VIDEO Viorica Dancila, baie de multime la Tebea. Ce i-a urat un mot, la inceput de an scolar

Viorica Dancila s-a numarat printre candidatii la presedintie veniti la Serbarile Nationale de la Tebea organizate duminica, 8 septembrie. Dupa ce a participat la ceremoniile dedicate lui Avram Iancu, premierul a facut o baie de multime, insa nu a scapat de apostrofari.

Viorica Dancila anunta ca exista multi membri ALDE care vor sa stea alaturi de PSD! Lista tradatorilor lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Deva, ca in teritoriu, dar si la nivel national,exista multi membriALDE care nu au vrut sa isi dea demisia dupa iesirea de la guvernare si.

Viorica Dancila: Avem multi colegi de la ALDE care nu au vrut sa isi dea demisia si care vor sa stea alaturi de PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, la Deva, ca sunt multi colegi de la ALDE care au ales sa ramana alaturi de PSD, dupa ce liderul partidului lor, Calin Popescu Tariceanu, a decis sa rupa alianta cu social-democratii. Dancila a precizat ca acestora nu le va cere demisia si nici sa se inscrie in PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )