Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua sa blocheze activitatea Guvernului. Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani, insa in momentul cand nu i-a mai convenit politic, s-a intors de fiecare data impotriva lor si a incercat sa manipuleze o tara intreaga, spune Dancila. Premierul da asigurari ca Guvernul plateste salariile si pensiile. Ce a facut presedintele Romaniei astazi este un act grav de iresponsabilitate si un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine. Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte, sustine Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua s.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

Viorica Dancila, reactie dupa refuzul lui Iohannis de a accepta ministrii PSD:Un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine

Premierul Viorica Dancila a reactionat joi seara printr-un mesaj pe Facebook prin care a criticat dur refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministrii in Guvernul PSD. Premierul a spus ca presedintele a transformat Palatul Cotroceni intr-un sediu de campanie.

Viorica Dancila, replica dura dupa ce Iohannis a respins ministrii interimari ai PSD

Premierul Viorica Dancila i-a dat joi seara replica presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a anuntat ca respinge categoric propunerile de ministri interimari. Din nefericire, Palatul Cotroceni.

Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate de Viorica Dancila pentru ministrii interimari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

VIORICA DANCILA: Plangerea penala impotriva presedintelui este in lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca plangerea penala pe care vrea sa o depuna impotriva presedintelui Klaus Iohannis este in lucru, informeaza News. ro.

Viorica Dancila: Presedintele face un abuz de putere si continua blocarea activitatii Guvernului. Nu a venit cu nicio solutie de deblocare a crizei, ci doar cu declaratii care sa o alimenteze

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca respinge propunerile de ministri interimari inaintate de sefa Guvernului. intr-o postare pe pagina sa de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )