Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern. Rectificarea bugetara pe ordinea de zi

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern. Rectificarea bugetara pe ordinea de zi

Viorica Dancila, premierul interimar, a convocat o noua sedinta de Guvern, luni, atunci cand presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu liderii partidelor la Cotroceni. Potrivit surselor obtinute de. continuă pe Antena3

Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern pentru luni

Premierul demis Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern pentru luni, incepand cu ora 13. Vineri, ea a anuntat ca Executivul va adopta in aceasta sedinta hotararea privind alocarea catre primarii a fondurilor din cadrul PNDL.

Dancila a convocat o noua sedinta de guvern pentru luni

Premierul inca in exercitiu Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de guvern pentru luni, incepand cu ora 13. Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca luni, cel tarziu marti, va desemna un nou premier.

Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Viorica Dancila a declarat, inainte de evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca atat ea, cat si PSD vor sustine formarea unui nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare pe care l-a propus.

Prima sedinta a Guvernului dupa ce a fost demis prin motiune de cenzura. Dancila anunta ca vrea sa aprobe rectificarea bugetara si achitarea facturilor pe PNDL

Viorica Dancila a anuntat ca vrea ca Guvernul sa aprobe, in sedinta de vineri, mai multe hotarari ale Executivului prin care sa fie aprobata rectificarea bugetara si sa fie achitate facturile din PNDL 1 si PNDL 2, scrie Mediafax. Nu putem sa blocam administratia locala. Eu as vrea sa dam hotarare de Guvern sa achitam si toate facturile din PNDL 1, PNDL 2. Eu m-as bucura ca maine sa dau hotararea de Guvern pentru rectificarea bugetara. Sa dau hotararea de Guvern pentru achitarea facturilor pe PNDL 1 si PNDL 2, pentru ca mi-e frica de faptul ca urmatorul Guvern va intrerupe acest program, a afirmat Viorica Dancila, joi seara, la Romania Tv.

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

De la Guvern, Viorica Dancila se intoarce la PALAT: Cum arata casa in care locuieste sefa PSD (FOTO)

Proaspat demisa prin motiune de cenzura, Viorica Dancila se intoarce la palat. Imagini din casa sefei PSD au fost facute publice in perioada sarbatorilor de iarna de anul trecut, cu ocazia unui inte.

VIORICA DANCILA, DESPRE SCHIMBAREA LUI FIFOR: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

Viorica Dancila, despre intalnirea liderilor PSD dinainte de CEx: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit vineri despre intalnirea dinainte de CEx-ul partidului a mai multor lideri de organizatii, in cadrul careia s-ar fi cerut mai multe demisii de la conducere. Aceasta a adaugat ca spera sa nu se trezeasca cu o miscare pucista, pentru ca nu-si va gasi locul in electoratul PSD, a subliniat Dancila.

VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Parlamentul decide astazi soarta Guvernului Dancila, prin votul la motiunea de cenzura intr-o sedinta programata de la ora 10:00. Viorica Dancila a ajuns la Parlament inca din jurul orei 8:30, declarandu-se convinsa ca motiunea de cenzura va pica, in timp ce liberalii spun ca se bazeaza pe cel putin 10 voturi suplimentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )