Libnet.ro
UNICEF

21:15

De la Guvern, Viorica Dancila se intoarce la PALAT: Cum arata casa in care locuieste sefa PSD (FOTO)

B1 B1,
De la Guvern, Viorica Dancila se intoarce la PALAT: Cum arata casa in care locuieste sefa PSD (FOTO)

Proaspat demisa prin motiune de cenzura, Viorica Dancila se intoarce la palat. Imagini din casa sefei PSD au fost facute publice in perioada sarbatorilor de iarna de anul trecut, cu ocazia unui inte. continuă pe B1

Viorica Dancila: Actualul Guvern a sustinut sectorul agricol prin toate parghiile avute la dispozitie

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, miercuri, ca actualul Guvern a inteles rolul esential al Agriculturii si importanta dezvoltarii satului romanesc si a sustinut acest sector prin toate parghiile.

SONDAJ. Cine credeti ca intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, Dan Barna sau Mircea Diaconu?

Guvernul Viorica Dancila a cazut, dar batalia alegerilor prezidentiale abia incepe oficial. Iar daca sondajele arata un concurent sigur de turul doi - pe presedintele Klaus Iohannis - e agitatie pentru.

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Sondaj online: Nici pesedistii nu cred ca Viorica Dancila va ajunge presedinte

Viorica Dancila nu are sanse sa ajunga presedinte nici macar in viziunea votantilor PSD. Cel putin asta arata un sondaj online al social-democratilor la care au raspuns peste 5. 000 de oameni. Pe primul loc.

Viorica Dancila, jignita de Marian Oprisan: Dati o cautare pe Google cu proasta Romaniei si va da rezultat Dancila

Marian Oprisan a jignit-o extrem de tare pe Viorica Dancila. Din pacate, pe cat de tare sustineau cei din PSD ca sunt uniti, pe atat de repede au dizolvat legatura dintre ei si au inceput sa arunce cu noroi unii in ceilalti dupa adoptarea motiunii de cenzura. Viorica Dancila a fost jignita de Marian Oprisan .

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )