Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila: Cred ca am sanse in fata lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Cred ca am sanse in fata lui Iohannis

Viorica Dancila afirma ca partidul porneste dintr-o situatie dificila in lupta pentru Cotroceni, dar ca are sanse sa-l invinga pe Klaus Iohannis. Acest vot ma onoreaza, ma responsabilizeaza, in acela. continuă pe Antena3

Primarul Daniel Florea: Cu Viorica Dancila avem sanse reale sa castigam prezidentialele

Presedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, a declarat marti ca premierul Viorica Dancila este un candidat redutabilpentru alegerile prezidentiale si, fata de Gabriela Firea, are o sustinere mai larga.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta la alegerile prezidentiale, precizand ca in aceasta situatie ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidentiale, in cazul in care nu va fi desemnata candidatul partidului, pentru ca ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar. Dancila considera ca, cupa votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui sa se alinieze in spatele persoanei care va fi desemnata pentru a candida la Presedintie.

Viorica Dancila: Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca ALDE nu va iesi de la guvernare, declaratia fiind facuta inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD. Nu cred ca ALDE va iesi de la guvernare. Sunt.

Viorica Dancila nu a luat in calcul respingerea de catre Iohannis a propunerilor de ministri

Premierul Viorica Dancila a declarat ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele. Klaus Ioha.

Oprisan o vede pe Dancila la Cotroceni: Are sanse mari in fata lui Iohannis

Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan a declarat ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale si are mari sanse de a castiga in fata lui Klaus Iohannis. Social-democratul a precizat ca o coalitie de stanga este binevenita pentru PSD.

Oprisan: Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, marti, ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca aceasta are sanse mari in fata lui Klaus Iohannis.

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Are sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )