Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Paul Stanescu, amenintat cu excluderea din PSD. Dancila: Declaratia lui nu reprezinta pozitia partidului

Viorica Dancila a sustinut ca Paul Stanescu va fi exclus din PSD daca va participa la votul de investire a Guvernului Orban. Declaratia vine in contextul in care, contrar pozitiei partidului, Stanescu.

Klaus Iohannis, dupa nominalizarea lui Negrescu drept comisar european: Premierul demis, Viorica Dancila, nu are nicio legitimitate de a propune un candidat din partea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca va inainta la Bruxelles nominalizarea lui Victor Negrescu pentru functia de comisar european. intr-un comunicat.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis la o dezbatere prezidentiala unu la unu: inca il mai astept Sefa PSD, increzatoare ca va ajunge alaturi de seful statului in turul 2 al alegerilor

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie, a reiterat, luni seara, ca isi doreste o dezbatere unu la unu cu presedintele in functie, Klaus Iohannis, care este propus de PNL.

Dancila: Declaratia lui Stanescu nu reprezinta pozitia PSD. Daca va participa la vot va fi exclus

Viorica Dancila a afirmat, luni seara, la Romania TV, dupa ce Paul Stanescu a sustinut ca Guvernul Orban trebuie investit, ca declaratia nu reprezinta pozitia PSD. Premierul demis a precizat ca daca Stanescu va participa la votul de investire din Parlament, acesta va fi exclus din partid, potrivit Mediafax.

Dancila: PSD nu va participa la vot. Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata la nivel de partid

Premierul demis Viorica Dancila a declarat luni ca Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata in partid si a subliniat ca PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban. S-a preluat.

Viorica Dancila reactioneaza dupa declaratiile controversate ale lui Paul Stanescu

Premierul demis Viorica Dancila a declarat luni ca Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata.

Paul Stanescu se pozitioneaza impotriva lui Dancila: Acest guvern trebuie investit

Liderul PSD Olt Paul Stanescu a declarat luni ca guvernul Orban trebuie investit, insa in cele din urma se va supune deciziei partidului. Afirmatia acestuia vine in contextul in care presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a subliniat de mai multe ori ca membrii formatiunii sale nu vor fi prezenti la vot.

Declaratie-surpriza a lui Paul Stanescu despre Cabinetul Orban: Pentru mine ca om politic si cetatean acest guvern trebuie investit

Liderul PSD Paul Stanescu face o declaratie surprinzatoare despre noul Guvern. in vreme ce Viorica Dancila critica deschis guvernul propus de Ludovic Orban, Stanescu sustine ca noul guvern trebuie investit.

Viorica Dancila: Cei care vor merge in Parlament la votul de investitura a noului guvern vor fi exclusi din PSD

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, luni, ca parlamentarii care vor participa la votul pentru investirea noului guvern vor fi exclusi din partid. Liderul social-democrat.

Premierul demis Viorica Dancila si-a dezvaluit secretul. Ce reprezinta de fapt brosa pe care o poarta?

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, luni, ca parlamentarii care vor participa la votul pentru investirea noului guvern vor fi exclusi din partid. Liderul social-democrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )