Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila, declaratii la Guvern despre cazul Caracal: impotriva criminalitatii trebuie sa ducem un adevarat razboi

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, declaratii la Guvern despre cazul Caracal: impotriva criminalitatii trebuie sa ducem un adevarat razboi

Premierul Romaniei Viorica Dancila face declaratii la Guvern despre cazul Caracal, de la ora 19. Stire in curs . continuă pe Antena3

Viorica Dancila, declaratii la Guvern despre cazul Caracal: impotriva criminalitatii trebuie sa ducem un adevarat razboi

Premierul Romaniei Viorica Dancila face declaratii la Guvern despre cazul Caracal, de la ora 19. Stire in curs .

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a rabufnit, pe pagina sa de facebook, cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada in Romania, care au ingrozit pe toata lumea. in postarea facuta, acesta face referiri si la premierul Romaniei Viorica Dancila. Vintu o jigneste pe Dancila, numind-o idioata de la Palatul Victoria. Ce apare .

Mihai Fifor, despre cazul Caracal: Alexandra si-a pus toata increderea in noi! Au fost greseli de sus pana jos

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declaratin cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul Caracal au facute greseli de sus pana jos, in ciuda faptului ca Alexandra si-a pus toata increderea in.

Dan Pavel, despre cazul Caracal: Mafia secolului 21 combatuta cu politia secolului 20

Cazul Caracal a socat Romania. Bloggerul Dan Pavel se arata rezoltat de cum evolueaza ancheta. Aceasta arata, intr-o postare pe blogul personal, cum politia secolului 20 vrea sa combata mafia secolului.

Fifor, despre cazul Caracal: Se vad pasi mari care se fac in aceasta investigatie

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sustine ca a dispus sa fie detasati cei mai buni crimin.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit sa fie un Breaking News

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu,a declarat la Antena 3 ca va adauga o alta solicitare in cadrul plangerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informatii cu privire la.

Ministerul de Interne, noi informatii oficiale despre cazul de la Caracal, de la ora 18

Un nou anunt oficial despre cazul din Caracal de la Ministerul de Interne. Au sosit noi imagini din padurea in care au fost gasite noi oseminte, la indicatiile lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal.

O NOUA DEMITERE IN CAZUL CARACAL: ECATERINA ANDRONESCU Guvernul gafelor de comunicare

Premierul Viorica Vasilica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu. Demiterea s-a facut printr-o postare pe Facebook, pe pagina oficiala a lui Dancila. Demiterea nu a intervenit pentru nenumaratele dovezi de incompetenta ale Ecaterinei Andronescu in gestionarea Educatiei Nationale, ci pentru ca ministrul de resort nu a aratat empatie fata de victimele din cazul Caracal.

Premierul Viorica Dancila va convoca sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru a dezbate modificarile legislative propuse de ministerul Justitiei in cazul infractiunilor grave

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca va cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a dezbate si implementa propunerile de modificare a legislatiei penale in cazul infractiunilor grave si foarte grave identificate de analiza in derulare a Ministerului Justitiei.

Declaratii bulversante in cazul Caracal: Probele ar fi fost plasate recent in padure

Ancheta in cazul crimelor din Caracal ia o turnura aparte. Avocatul Luizei Melencu, fata disparuta in urma cu cateva luni despre care se crede ca ar fi fost sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, considera ca probele gasite in padure nu s-ar fi putut pastra atat de bine dupa atatea luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )