Libnet.ro
UNICEF

10:31

Declaratii bulversante in cazul Caracal: Probele ar fi fost plasate recent in padure

Adevărul Adevărul,
Declaratii bulversante in cazul Caracal: Probele ar fi fost plasate recent in padure

Ancheta in cazul crimelor din Caracal ia o turnura aparte. Avocatul Luizei Melencu, fata disparuta in urma cu cateva luni despre care se crede ca ar fi fost sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, considera ca probele gasite in padure nu s-ar fi putut pastra atat de bine dupa atatea luni. continuă pe Adevărul

Probele din padurea groazei din Caracal ar fi fost plasate recent in padure. Anuntul facut de avocatul familiei Luizei

Avocatul familiei Luizei Melencu considera ca probele gasite in padure nu s-ar fi putut pastra atat de bine dupa atatea luni. Tonel Pop are dubii cu privire la osemintele gasite de anchetatori in padurea.

Declaratii SOCANTE in cazul Caracal! Probele, PLASATE recent in padure

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, crede ca probele gasite in padure nu s-ar fi putut pastra atat de bine dupa atatea luni. Mai mult, acesta considera ca probele au fost plasate recent in padure.

Cazul Caracal: A fost gasit telefonul pe care Dinca l-a folosit sa sune familia Luizei

Avocatul Tonel Pop a anuntat miercuri ca anchetatorii au gasit un al patrulea telefon, de pe care Gh.

CAZUL CARACAL! A fost gasit un nou telefon: Ar putea fi al unei alte VICTIME

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu,face marturisiri socante. Potrivit acestuia, anchetatorii ar mai fi gasit un telefon ce ar apartine unei alte victime.

Cazul de la Caracal: Probele au fost plantate

Avocatul familiei Luizei Melencu face afirmatii deosebit de grave privind presupusele crime de la Ca.

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, despre MOARTEA Alexandrei: Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata. Sa fie arestat cate un CLAN DE INTERLOPI pe zi

Cazul Caracal este departe de a se fi incheiat. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, anunta ca familia adolescentei de 15 ani a hotarat ca fiica lor este vie pana cand trupul ei viu sau nu va apare. El.

Ce s-a schimbat in ultimii 9 ani?! Cazul Caracal si legaturile dubioase ale oamenilor legii cu interlopii Harta interlopilor paziti de politisti - Hotnews republica un articol din 2010

Cazul Caracal a repus pe tapet un subiect mult discutat in presa si in societatea romaneasca postcomunista si anume legaturile neclare dintre fortele de ordine si clanurile de interlopi. Comisarul sef Nicolae Alexe, numarul unu pe operatiuni in politia Olt si cel care a coordonat actiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Radoi Codita, seful unei retele uriase si dintre cei mai temuti oameni din judet, condamnat pentru ca a desfigurat un rival in bataie. in 2010, HotNews publica urmatorul articol: Cazul Soric si Harta interlopilor paziti de politisti. Stenograme la Arad: Uita-te pe geam, acuma, o pornit o masina de garda si vine spre tine. Ce s-a schimbat de atunci?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )