Libnet.ro
UNICEF

19:15

Viorica Dancila, despre crima din Piata Constitutiei: Am cerut control la Politia Capitalei. Mi-au spus cu tot respectul, nu avem ministru de Interne (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre crima din Piata Constitutiei: Am cerut control la Politia Capitalei. Mi-au spus cu tot respectul, nu avem ministru de Interne (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a gasit explicatia pentru sirul de gafe din cadrul Politiei Romane. Referindu-se la altercatia din Piata Constitutiei, in urma careia un om a murit, Dancila a spus ca a cerut. continuă pe B1

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Piata Constitutiei: Daca autorul nu va fi identificat, e probabil sa intre intreaga grupare de proxeneti dupa gratii

Psihologul criminalist Tudorel Butoi considera ca daca anchetatorii nu vor reusi cu sa-l identifice pe faptasul crimei din Piata Constitutiei, cel mai probabil intreaga grupare de proxeneti va ajunge dupa.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: O persoana a fost retinuta

O persoana a fost retinuta, vineri, in cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pietei Constitutiei dinBucuresti, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei citate, in acest caz.

Razie esuata dupa crima din Piata Constitutiei. Criminalul e inca liber

Descinderea spectaculoasa facuta de politisti vineri dimineata pare sa nu fi avut rezultatul scontat. Surse din ancheta spun ca printre cei dusi la audieri nu s-ar afla si principalul suspect, persoana.

Crima din Piata Constitutiei. Descinderi la clanurile care s-au batut

Zeci de perchezitii au loc, vineri dimineata, in Bucuresti, in zona soselei Petricani - Lacul Tei, a.

Crima din Piata Constitutiei: Unul dintre suspecti ar fi fost condamnat pentru omor si eliberat in baza legii recursului compensatoriu

Unul dintre suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei ar fi fost condamnat pentru o alta crima si eliberat in baza legii recursului compensatoriu, potrivit unor surse citate de Digi 24.

Cum s-a facut de negasit criminalul din Piata Constitutiei. Sase persoane au fost duse la audieri, doua sunt disparute

Domiciliile suspectilor implicati in confruntarea din Piata Constitutiei au fost perchezitionate, vineri dimineata. Mascatii au descins la mai multe adrese din Capitala si au ridicat 6 persoane pe care le-au dus la audieri la sediul Politiei Capitalei. Alti doi suspecti care au fost implicati in conflictul in urma caruia o persoana a murit sunt de .

UPDATE Dosarul crimei din Piata Constitutiei: Unul dintre suspecti a mai fost condamnat pentru omor, dar a fost eliberat recent in baza recursului compensatoriu Peste 20 de perchezitii in zona Lacul Tei - Soseaua Petricani

Zeci de perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in Bucuresti, in zona soselei Petricani - Lacul Tei, actiunea fortelor de ordine avand legatura cu conflictul de duminica noapte, din Piata Constitutiei, cand un barbat a fost ucis, iar altul a fost ranit. 04 Politia are doi suspecti in cazul crimei de duminica noapte, unul dintre ei fiind condamnat anterior pentru omor, dar eliberat recent in baza recursului compensatoriu. 56 Mai multi suspecti sunt dusi la audieri la Politia CapitaleiUPDATE 08. 36 Parchetul Bucuresti: in cauza avand ca obiect infractiunile de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii au fost puse in aplicare 21 de mandate de perchezitie domiciliara.

Dispozitivul de ordine publica din Piata Constitutiei, suplimentat dupa crima din weekend

Politia Capitalei anunta suplimentarea dispozitivului de ordine publica in zona Piata Constitutiei, urmand sa existe echipe mixte de patrulare, in functie de situatia operativa din teren. Duminica seara, in urma unui scandal produs in zona respectiva,.

Suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei, ridicati si audiati: Aici e mafie mare

Opt suspecti au fost ridicati vineri si dusi la audieri, pentru crima din fata Parlamentului, de la inceputul saptamanii. Indivizii au fost cautati de politisti in cartierul Tei din Capitala.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )