Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD. in ce conditii va renunta la aceasta functie

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD. in ce conditii va renunta la aceasta functie

Premierul demis a oferit detalii despre momentul in care va parasi partidul si, respectiv, colegii social democrati. inscrisa pentru cursa de la Cotroceni, Viorica Dancila are planuri mari de viitor, desi gurile rele spun ca va soma, odata cu incheierea prezidentialelor, de pe 10 noiembrie 2019. Aleasa formatiunii social-democrate a facut cateva afirmatii, miercuri, in . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, despre contestatia lui Dragnea: Pe langa sapte barbati care ma urasc, iata ca a venit si al optulea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus despre contestatia facuta de Liviu Dragnea referitoare la alegerea ei ca presedinte ca se poate lupta cu toti cei care o ataca.

Viorica Dancila, despre nominalizarea comisarului european: Nu vom face ceea ce au facut liberalii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a criticat miercuri faptul ca s-a asteptat prea mult un raspuns de la Bruxelles in cazul propunerii de comisar european facute de Guvernul sau, ea aratand ca.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, despre Liviu Dragnea: Pe langa sapte barbati de stat care ma urasc si ma ataca, iata ca a venit si al optulea

Viorica Dancila a comentat faptul ca fostul sef al PSD, Liviu Dragnea, a contestat alegerea sa in fruntea partidului, precizand ca pe langa sapte barbati de stat care o urasc a venit si al optulea Nu.

Viorica Dancila, despre social-democratii care au votat Guvernul Orban: Toti cei care au tradat au fost deja exclusi din PSD (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a anuntat, luni, ca social-democratii care au votat investirea Guvernului Orban au fost exclusi din partid. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in.

Viorica Dancila, la final de mandat: De astazi, PSD intra in mod oficial in opozitie

Premierul demis Viorica Dancila afirma ca social-democratii vor face cea mai dura opozitie la Guvernul Orban. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in opozitie. Si ne vom asuma cu.

Sefa PSD a marturisit care este singurul scenariu in care isi va da demisia. Viorica Dancila: Presedintii de organizatii nu mai vor tradatori in acest partid

Viorica Dancila a afirmat, miercuri, ca singura posibilitate sa-si dea demisia de la sefia PSD este castigarea alegerilor prezidentiale. Am luat partidul de la 22%, a scazut apoi la 17 % - dupa ce se.

Cum arbitreaza PSD conflictul din Pro Romania. Viorica Dancila: Cat timp sunt eu la sefia partidului, el NU va fi primit inapoi

Viorica Dancila, presedintele PSD si candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale, a afirmat, miercuri, ca Mihai Tudose nu va fi primit inapoi in partid sub conducerea sa, in conditiile in care Victor Po.

Viorica Dancila face anuntul: Exista o posibilitate sa-mi dau demisia din PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri ca nu are motive sa-si dea demisia din aceasta functie, singura posibilitate in acest sens fiind dupa castigarea alegerilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )