Libnet.ro
UNICEF

06:00

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi explicabil daca totusi se va intampla, transmite Agerpres.

Viorica Dancila, despre razboiul dintre Firea si Asociatia Daruieste viata: Din cate stiu, Primaria Capitalei a sprijinit aceasta initiativa

Premierul Viorica Dancila, a declarat, la Timisoara, ca personal sustine initiativa Asociatiei Daruieste Viata de a construi un spital pentru copii. Premierul demis sustine ca Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, sustinut proiectul prin atribuirea terenului necesar.

Ion Cristoiu, previziuni despre investirea Guvernului Orban: E o intelegere tacita intre fortele politice sa nu fie cvorum

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul lui Razvan Dumitrescu la Subiectiv, a lansat mai multe ipoteze in jurul investirii noului Guvern Orban. Una dintre aceste ipoteze este lipsa de cvorum din.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Va fi un vot pentru instalarea unui premier expert in plangeri penale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, la Arad, ca luni, in Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern si a unui premier expert in plangeri penale, care parca joaca intr-o scena de.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

Viorica Dancila neaga informatiile legate de Victor Negrescu: Nu a fost inca respins comisarul european

Viorica Dancila dezminte, joi, informatiile aparute in mass-media privind respingerea, pentru a treia oara, a propunerii Guvernului pentru postul de comisar european. Nu a fost inca respins comisarul.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european. Klaus Iohannis a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila a dezmintit, joi, la Oradea, informatiile aparute in mass-media privind respingerea, pentru a treia oara, a propunerii Guvernului pentru postul de comisar european. Nu a.

Cum arata Viorica Dancila in tinerete

Viorica Dancila a fost invitata Florentinei Fantanaru, duminica, la emisiunea De-a viata ascunselea. Premierul a vorbit despre viata sa personala si a facut dezvaluiri despre relatia cu sotul, dar.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )