Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca au fost si social-democrati care au tradat, dupa ce Ponta le-a facut promisiuni desarte. Cei care au tradat cred ca. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?.

Viorica Dancila, despre Sectia Speciala si Ana Birchall: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri seara, despre pozitia ministrului Justitiei, Ana Birchall, legata utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Prim-ministrul.

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

Marcel Ciolacu trece la ironii. Mesajul pentru tradatorii din PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, in plenul Parlamentului, ca nu a vazut.

Cum ii reevalueaza Viorica Dancila pe tradatorii reveniti in PSD

Prim-ministrul Viorica Dancila a precizat ca nu le-a promis nimic deputatilor Cornel Itu si Horia Nasra, alesi care au revenit in PSD dupa ce zilele trecute isi anuntasera plecarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )