Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Suceava, miercuri, ca investirea noului guvern nu depinde de social-democrati, ea reiterand ca. continuă pe Antena3

Dancila, despre o eventuala fuziune PSD-UNPR: Luam in calcul acest lucru

Viorica Dancila a declarat ca este dorinta UNPR, formatiune condusa de fostul vicepremier Gabriel Oprea, sa fuzioneze cu PSD, dar ca aceasta solicitare va fi decisa de membrii Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat. Luam in calcul acest lucru, a spus ea.

Viorica Dancila, despre scandalul de la TAROM: Domnul ministru nu mi-a dat raportul cu cine se intalneste la 11 noaptea. Cred in prezumtia de nevinovatie (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, referitor la scandalul de la TAROM, ca ministrul Razvan Cucu nu i-a dat raporul in legatura cu intalnirile pe care le are la miezul noptii. Nu mi-a dat.

Florin Iordache: Conducerea Parlamentului poate stabili luni calendarul investirii noului Guvern Votul ar putea fi in 4-6 noiembrie

Birourile permanente reunite ale Parlamentului vor putea stabili, cel mai probabil luni, calendarul procedurii pentru investirea noului Guvern, audierea ministrilor putand sa aiba loc miercurea si joia viitoare, iar votul peste doua saptamani, a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache.

CTP, reactie exploziva in privinta noului Guvern: USR si PSD, alianta toxica

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia USR de a refuza sa voteze Guvernul Orban. Jurnalistul este de parere ca daca Dan Barna si formatiunea politica pe care o conduce nu vor vota noul Executiv se vor vedea nevoiti sa faca o alianta toxica ad-hoc cu PSD. CTP critica decizia USR de a nu vota .

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresti cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresit cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

Paleologu: E inacceptabil sa traim mereu sub santajul suspendarii presedintelui. E santajul penalilor, al incapabililor, al nulitatilor (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat, pentru B1 TV, ca discursul premierului demis, Viorica Dancila, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este de o stupizenie absoluta.

Dancila, despre acuzatiile aduse lui Razvan Cuc: Am incredere in oameni si in prezumtia de nevinovatie Adevarul este mai important decat minciuna

Prim-ministrul demis, Viorica Dancila, a declarat, luni la Parlament, ca, in calitate de presedinte PSD, il va demite imediat pe Razvan Cuc, daca se adeveresc acuzatiile privind interventia acestuia pe langa fosta directoare a TAROM pentru a tine avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. Cu toate acestea, Dancila a subliniat ca nu cred ca cineva si-ar permite sa faca asa ceva. Mai mult, aceasta a atras atentia jurnalistilor ca pleaca de la premisa ca este adevarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )