Libnet.ro
UNICEF

11:00

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresti cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresti cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresit cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Cate interventii are: Ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra!

Premierul demis Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Oficialul a mai fost pus sub lupa, la inceputul campaniei electorale. Care este adevarul? Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice Viorica Dancila 55 de ani) participa in aceste zile la mai multe activitati de campanie. Pregatirile pentru iesirea in lume nu au constat doar in .

Dancila, noua reactie in scandalul Cuc - TAROM: Daca intarzia un minut un avion in ziua motiunii, de vina era tot premierul. Daca vreti sa raspund eu de toate intalnirile ministrilor, mi se pare total deplasat! (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat din nou ca nu crede ca ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, ar fi fost in stare sa ceara fostei sefe TAROM sa tina la sol mai multe avioane, pentru ca mai multi.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Dancila, despre scandalul TAROM: Dupa cate stiu, ministrul Transporturilor are dreptul sa se intereseze daca sunt anumiti pasageri in avion

Prim-ministrul Viorica Dancila ii ia apararea lui Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, acuzat de Opozitie de faptul ca ar fi facut presiuni pentru mentinerea unor avioane la sol in ziua in care s-a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Viorica Dancila, despre scandalul de la TAROM: Domnul ministru nu mi-a dat raportul cu cine se intalneste la 11 noaptea. Cred in prezumtia de nevinovatie (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, referitor la scandalul de la TAROM, ca ministrul Razvan Cucu nu i-a dat raporul in legatura cu intalnirile pe care le are la miezul noptii. Nu mi-a dat.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu domnul Cuc, a negat toate lucrurile legate de avioane

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a discutat cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre situatia de la Tarom si acuzele care ii sunt aduse de fosta directoare a companiei, Madalina Mezei, spunand ca ministrul a negat toate lucrurile legate de intarzierea avioanelor.

Viorica Dancila, reactie in scandalul TAROM: De ce as fi facut acest lucru?

Viorica Dancila se delimiteaza de ministrul Transporturilor Razvan Cuc in scandalul TAROM. Premierul demis sustine ca nu se poate ca acest scandal de la TAROM sa se lege de ea, candidat al PSD la.

Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Suceava, miercuri, ca investirea noului guvern nu depinde de social-democrati, ea reiterand ca.

Viorica Dancila: PSD nu asigura cvorum la votarea Guvernului Orban

Viorica Dancila reitereaza faptul ca social-democratii nu vor asigura cvorum in sala de plen la momentul votului guvernului Orban. Nu stiu daca va fi cvorum . ) Noi nu ne prezentam la vot . ) Asa cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )