Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, noi detalii despre rechemarea lui Maior in tara: Am primit o informare, nu a fost nicio decizie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, noi detalii despre rechemarea lui Maior in tara: Am primit o informare, nu a fost nicio decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Mamaia, ca nu a primit nicio decizie privind rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, ci doar o informare in acest sens, pe care nu a . continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior: Am primit o informare prin posta militara pe care am avizat-o legata de rechemarea ambasadorului din SUA

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Mamaia, ca a primit, in luna mai, o informare legata de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA George Maior.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior din postul de ambasador: O semnam si o trimiteam la Cotroceni...O sa vorbesc cu ministrul Manescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca nu a primit niciun document privind rechemarea luiGeorge Maiordin functia de ambasador al Romaniei in SUA, dupa ce in presa s-a vehiculat ca ar exista.

Viorica Dancila ii raspunde lui Melescanu: Nu pot sa fac pierdut un document

Premierul Viorica Dancila a reafirmat vineri seara ca nu a primit niciun document legat de rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, asa cum sustine fostul ministru de Externe Teodor.

George Maior, despre rechemarea sa in tara: Nu a existat nicio discutie cu fostul ministru de externe

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a declarat, vineri, dupa audierea sa la Sectia de ancheta in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, ca nu a avut nicio discutie cu fostul ministru de Externe Teodor Melescanu despre rechemarea sa in tara.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv CEx) a partidului de la Mamaia ca urmeaza sa-l actioneze in judecata pe presedintele Klaus Iohannis pentru acuzatiile la adresa Guvernului si a reafirmat ca nu a primit decizia de rechemare a lui George Maior, ci doar o informare.

Acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,.

Melescanu, acuzatii grave aduse premierului Viorica Dancila

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu sustine ca i-a trimis premierului Viorica Dancila, spre avizare, pe 8 mai, prin posta speciala, cererea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior,.

Viorica Dancila, anunt despre noul presedinte al Senatului: Daca sunt colegi din ALDE care vor sa guverneze langa noi, bineinteles ca vom accepta

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat ca, dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din functia de presedinte al Senatului, unul dintre vicepresedintii social-democrati ai acestui.

Viorica Dancila anunta ca a purtat discutii cu parlamentari din ALDE: Sper sa ramana cu noi

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri la Constanta ca a purtatat discutii cu parlamentarii ALDE, in contextul ruperii coalitiei guvernamentale. Ea a precizat ca spera in continuare ca acestia vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )