Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Am convingerea ca pot castiga in fata lui Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Am convingerea ca pot castiga in fata lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, dupa ce Congresul PSD i-a validat candidatura la Presedintie, ca are convingerea ca poate castiga in fata lui Klaus Iohannis, apreciind ca Romania este pregatita pentru primul presedinte femeie. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Viorica Dancila, intrebata despre controversele legate de propunerea judecatoarei Garbovan la ministrul Justitiei: Haideti sa avem o gandire pozitiva

Premierul Viorica Dancila le-a cerut ziaristilor o gandire pozitiva in ceea ce priveste nominalizarea judecatoarei Dana Garbovan pentru conducerea Ministerului Justitiei si si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis nu va respinge aceasta propunere, desi a recunoscut ca nu s-a consultat cu seful statului pe acest subiect.

VIORICA DANCILA: Cifrele INS si Eurostat arata ca economia inregistreaza o evolutie peste asteptari

Economia Romaniei inregistreaza o evolutie peste asteptari, cu o crestere a Produsului Intern Brut de 4,8%, seria ajustata sezonier, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, miercuri, in deschiderea sedintei de guvern.

Liderul socialistilor europeni, mesaj de sustinere pentru liderul PSD: Victorie pentru Viorica Dancila!

Liderul Partidului Socialistilor Europeni PES) Serghei Stanisev a declarat sambata, la Congresul PSD, ca a crezut intotdeauna in acest partid, exprimandu-si admiratia fata de Viorica Dancila si increderea in capacitatea sa ca prim-ministru.

Viorica Dancila, primita la Congresul PSD pe melodia Eye of Tiger, facuta celebra de filmul Rocky (VIDEO)

Intrare cu mare fast pentru Viorica Dancila la Congresul PSD in care va fi votata drept candidatul formatiunii in alegerile prezidentiale din luna noiembrie! Cu o intarziere de 15 minute fata de.

VIORICA DANCILA: Am pornit o lupta impotriva criminalitatii si nu ma voi opri

Prim-ministrul Viorica Dancila, presedinte al Partidului Social Democrat, a declarat sambata, imediat dupa ce a fost desemnata candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale, ca va lupta cu toate puterile pentru combaterea traficului de persoane, a violentei domestice si a abuzurilor asupra copiilor.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

Viorica Dancila, mai frumoasa inainte de campanie. Premierul si-ar fi facut o operatie estetica

Pregatirile sunt in toi pentru campania electorala, iar ele nu tin doar de indeplinirea atributiunilor, in cel mai scurt timp, sau selectarea unor promisiuni rezonante, ci si de exterior. Spre exemplu, surse politice au declarat ca premierul Viorica Dancila si-ar fi facut o operatie estetica, cu putina vreme inainte de a intra in campania electorala.

VIORICA DANCILA: Transporturile, energia sau mediul - de interes pentru Romania

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri ca, in cadrul intalnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis ca transporturile, energia sau mediul reprezinta domenii de interes pentru Romania in ceea ce priveste portofoliul viitorului comisar european care ii revine.

intalnire de ultima ora a coalitiei de guvernare. Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, discutii decisive la Vila Lac

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu discuta miercuri despre soarta coalitiei dupa ulitmatumul dat de ALDE pentru ramanerea la guvernare. Potrivit surselor, Viorica Dancila este asteptata de.

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale. PSD s-a reunit sambata intr-un congres restrans, pentru desemnarea oficiala a Vioricai Dancila drept candidatul partidului la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )