Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Educatiei: Trebuie sa cunoasca foarte bine problemele din sistemul preuniversitar

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Educatiei: Trebuie sa cunoasca foarte bine problemele din sistemul preuniversitar

Premierul a declarat ca persoana care va ajunge in fotoliul de la Educatie trebuie sa stie toate problemele care exista in sistem, mai ales in cel preuniversitar, vineri, la Iasi ca. continuă pe Adevărul

Dancila face portretul viitorului ministru al Educatiei: Trebuie sa cunoasca foarte bine problemele din sistemul de invatamant preuniversitar

Viitorul ministru al Educatiei trebuie sa cunoasca foarte bine problemele din sistemul de invatamant preuniversitar, a declarat, vineri, la Iasi, premierul Viorica Dancila, potrivit Agerpres.

Viorica Dancila, despre prezidentiale: Nu vom avea aroganta unora care vad deja aceste alegeri castigate

Liderul PSD Viorica Dancila a sustinut, miercuri, la Suceava, ca partidul pe care il conduce nu va avea o atitudine aroganta in privinta alegerilor prezidentiale si a lansat un atac la adresa.

Viorica Dancila: Ca sa pot sa ajung in fiecare judet trebuie sa mai folosesc si un elicopter

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folosit un elicopter pentru a veni de la Suceava la Iasi deoarece, pentru a ajunge in fiecare judet al tarii,.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Viorica Dancila: Sunt si ministri din ALDE care trebuie sa plece. Noi nu ne dorim sa iasa ALDE de la guvernare, dar alegerea este a lor

Premierul Viorica Dancila a vorbit din nou, miercuri despre remanierea unor membri ai cabinetului, sustinand ca in ambele partide din coalitie sunt ministri care trebuie sa plece.

Viorica Dancila va discuta cu Kelemen Hunor despre sustinerea Guvernului in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Iasi, ca va discuta cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea Guvernului in Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viorica Dancila, cu elicopterul in turneu electoral in Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostrada Fifor: E platit de PSD

In turneu electoral in Moldova, Viorica Dancila a venit cu elicopterul la Iasi, precizand ca pentru a putea ajunge in fiecare judet trebuie sa apeleze si la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca elicopterul este platit din fondurile partidului.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Viorica Dancila anunta ca va negocia cu UDMR sustinerea Guvernului: Este normal sa discut

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinere Guvernului in Parlament, informeaza Agerpres. Prezenta, vineri, la Iasi, sefa Executivului a precizat ca.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )