Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre votul din 2015, din Parlamentul European, in favoarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex: Romanii se pot gandi

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre votul din 2015, din Parlamentul European, in favoarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex: Romanii se pot gandi

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, referitor la votul favorabil din Parlamentul European pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay, ca documentul respectiv indemna institutiile sa se gandeasca legat de casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Eu cred ca romanii se pot gandi, a declarat premierul. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a votat, in 2015, in Parlamentul European, un raport care sustinea casatoria intre persoanele de acelasi sex

Premierul Viorica Dancila a votat in anul 2015, atunci cand era europarlamentar, in favoarea unui raport referitor la drepturile omului, prin care statele memebre UE erau incurajate sa reflecteze la.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European, insa fara succes. Mai are o sansa la Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, crezand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European: Urmeaza Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, sperand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Adrian Nastase, evaluare pentru Viorica Dancila, dupa dezbaterea din Parlamentul European

Fostul premier,Adrian Nastase, considera caViorica Dancilaa gasit tonul potrivit pentru o atitudine demna in cadrul dezbaterilor de la Strasbourg privind situatia din Romania, dar.

Dancila, chemata la raport in Parlamentul European

Prim-ministrul Viorica Dancila va fi audiata, astazi, in plenul Parlamentului European, in legatura cu modificarea legilor justitiei, legislatiei penale si cu evenimentele din 10 august. Conform deputatilor europeni si oficialilor Comisiei de la Bruxelles, toate aceste lucruri au avut menirea sa slabeasca lupta anticoruptie a puterii politice de la Bucuresti si sa impieteze imaginea statului de drept existent in tara noastra.

VIDEO Ce spune Viorica Dancila despre viitoarea autostrada spre Moldova: O sa vin cu o radiografie

Premierul Romaniei spune ca nu vrea sa favorizeze nicio regiune din tara si pentru acest lucru va face o analiza in perioada urmatoare.

VIDEO Ce spune Viorica Dancila despre viitoarea autostrada spre Moldova. O sa vin cu o radiografie

Premierul Romaniei spune ca nu vrea sa favorizeze nicio regiune din tara si pentru acest lucru va face o analiza in perioada urmatoare.

Zi de foc in Parlamentul European. A avut loc dezbaterea referitoare la respectarea statului de drept in tara noastra. Dancila: Va rog sa aveti incredere in Romania si in parcursul european al acestei tari - VIDEO

Zi de foc in Parlamentul European. Viorica Dancila a participat, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care a avut loc la.

Carmen Dan, despre interventia lui Dancila n Parlamentul European: Este pozitia unui romn adevarat care si apara tara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a catalogat interventia Vioricai Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara, precizand ca premierul a adoptat o atitudine corecta atunci cand a laudat Jandarmeria Romana, scrie mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )