Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila, dezvaluire de ultima ora despre Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, dezvaluire de ultima ora despre Klaus Iohannis

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a lansat un atac nou la adresa contracandidatului ei. Dragii mei, va rog sa distribuiti acest video! Sa vada cat mai. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu.

Ion Tiriac, dezvaluiri despre Klaus Iohannis: M-am dus ca un olog cu sapca-n mana!

Ion Tiriac adezvaluit dialogul avut cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis in legatura cu dezvoltarea sportului romanesc. M-am dus ca un olog cu sapca-n mana la presedintele tarii. Am fost la.

Ultima zi de campanie Dupa ce il acuza de dispret, Dancila il invita, din nou, la confruntare pe Klaus Iohannis Iohannis: Miza e clara. Ori eu, ori PSD Raspunsul echipei de campanie a presedintelui - UPDATE

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD Viorica Dancila il invita, din nou, pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului. Seful statului a precizat, in repetate randuri, ca refuza orice dezbatere cu liderul unui partid care a guvernat impotriva romanilor.

Cristian Tudor Popescu, verdict necrutator pentru Viorica Dancila. Nu l-a iertat nici pe Klaus Iohannis

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe candidata PSD, Viorica Dancila. Am vazut tot, intrebarile, raspunsurile si pot sa spun acest lucru: Klaus.

Sefa PSD, schimbare de discurs cu iz electoral. Viorica Dancila: Nu, nu mai cred ca mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost o lovitura de stat

Viorica Dancila, care il infrunta pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, si-a schimbat discursul in ceea ce priveste protestul antiguvernamental al diasporei din 10 august 2018, care.

Viorica Dancila isi prezinta astazi de la ora 18.00 profilul de presedinte. Discutiile cu oamenii mi-au aratat ce isi doresc romanii

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a anuntat ca joi de la ora 18. 00 urmeaza sa isi prezinte in Palatul Parlamentului profilul si viziunea sa de presedinte. Voi prezenta angajamentele pe care vreau sa mi le iau in fata poporului roman si obiectivele strategice pe care mi le propun in calitate de presedinte al Romaniei, a adaugat Dancila pe Facebook.

Pro TV, anunt de ULTIMA ORA despre Cabral! Cine ar fi crezut ca se va intampla asta dupa 4 ani?

Cabral ajunge la un numar aniversar la Pro TV. Mai precis, la emisiunea Ce spun romanii.

Purtatorul de cuvant al PSD, dezvaluiri despre Viorica Dancila: Un om pe care ti l-ai dori prieten

Valeriu Steriu, purtator de cuvant PSD, a facut o serie dezvaluiri despre Viorica Dancila in ultima zi de campanie electorala. Acesta a reamintit ca este membru PSD de mai bine de 10 ani si este mandru de.

Cifre-bomba. Cum se impart voturile pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila in turul 2

Radu Tudor a prezentat, vineri, date de ultima ora privind modul in care ar putea vota romanii in turul doi al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )