Libnet.ro
UNICEF

07:15

Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de ministri, respectiv judecatorul Dana Girbovan la Ministerul Justitiei, Serban Valeca la Ministerul Educatiei si Mihai Fifor la Ministerul Afacerilor Interne, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Dancila trimite noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni, la Palatul Cotroceni, noile propune.

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

Noile propuneri de ministri ajung la Palatul Cotroceni. Este asteptat verdictul lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila va trimite in cursul zilei de luni la Cotroceni propunerile pentru noii ministri,respectiv judecatorul Dana Girbovan la Ministerul Justitiei, Serban Valeca la Ministerul Educatiei si.

Viorica Dancila, despre relatia cu ALDE: Luni vom afla daca ies sau nu din coalitie

Premierul Viorica Dancila a vorbit despre situatia din ALDE si a spus ca luni in urma discutiilor de luni va afla daca partenerii vor iesi sau nu din coalitie. Vedem cum evolueaza lucrurile. Avem o.

Calin Popescu-Tariceanu, intalnire cu Viorica Dancila

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se intalneste, luni, cu premierul Viorica Dancila, liderul PSD, pentru a stabili daca actuala coalitie de guvernamant va ramane sau nu in aceasta forma, conform surselor din presa.

Viorica Dancila, anuntul oficilal dupa CEx. Lista noilor propuneri

Viorica Dancila va tine o declaratie de presa dupa ce Comitetul Executiv National PSD s-a a reunuit astazi. Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, astazi, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

Viorica Dancila, despre viitorul coalitiei PSD-ALDE: Avem luni sedinta si hotaram (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va participa, luni, la o sedinta a Coalitiei PSD-ALDE, ude va discuta cu Calin Popescu Tariceanu despre viitorul Guvernului. Anuntul premierului vine in contextul in.

in ziua in care ALDE a votat iesirea de la guvernare, Viorica Dancila declara ca PSD trebuie sa continue guvernarea, pentru a asigura stabilitatea tarii Alianta USR-PLUS face un apel catre partide pentru organizarea anticipatelor

Luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii ALDE a luat decizia de iesi de la guvernare. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

VIORICA DANCILA, LA INTALNIREA CU AMBASADORII ROMANI: Tematicile europene - prioritare, cu accent pe aderarea la Schengen

Tematicile europene si cooperarea cu PE, Comisia si Consiliul Uniunii Europene raman prioritare pe agenda guvernamentala, cu accent pe aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen si finalizarea, cat mai curand, a Mecanismului de Cooperare si Verificare, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, luni, la intalnirea cu ambasadorii si consulii romani acreditati in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )