Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila: Este prima oara cand vin cu elicopterul

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: Este prima oara cand vin cu elicopterul

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folos. continuă pe România Liberă

Reactia premierului dupa ce a folosit elicopterul in timpul vizitei in Moldova

Premierul Viorica Dancila a explicat, vineri, la Iasi, de ce a ales sa mearga prin Moldova cu elicopterul, in loc sa vina cu masina. Aceasta s-a scuzat, spunand ca este prima data cand face acest lucru si a motivat decizia prin faptul ca trebuie sa ajunga in mai multe judete din tara.

Viorica Dancila, cu elicopterul in turneu electoral in Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostrada Fifor: E platit de PSD

In turneu electoral in Moldova, Viorica Dancila a venit cu elicopterul la Iasi, precizand ca pentru a putea ajunge in fiecare judet trebuie sa apeleze si la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca elicopterul este platit din fondurile partidului.

Protestatarii de la Iasi o CONTRAZIC pe Dancila: Este DERUTATA! Daca nu poti face A8, ia elicopterul spre Teleorman

Protestatarii de la Iasi o contrazic pe Viorica Dancila, care a mers la Iasi cu un elicopter privat, in contextul in care Moldova nu are nici macar un kilometru de autostrada. Asteptata de manifestanti,.

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

Viorica Dancila anunta ca va negocia cu UDMR sustinerea Guvernului: Este normal sa discut

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinere Guvernului in Parlament, informeaza Agerpres. Prezenta, vineri, la Iasi, sefa Executivului a precizat ca.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )