Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

B1 B1,
Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,. continuă pe B1

Fost sef la Omoruri sectorul 4, marturii despre cazul Caracal: Dinca preda marfa mai departe. Luiza nu este moarta

Cazul de la Caracal a scos in evidenta lacunele, fragilitatea si instabilitatea pe care le are statul roman atunci cand vine vorba ina-si apara cetatenii. Costica Ionescu, fost responsabilnb.

Codrin Stefanescu, despre cazul Caracal: E pur si simplu o bataie de joc!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca Alexandru Cumpanasu actioneaza corect in cazul tragediei de la Caracal, subliniind ca fara insistentele acestuia si tenacitatea sa, nu.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Traian Basescu, despre cazul Caracal: Vor fi tot mai multi cei care vor vorbi in perioada urmatoare. Se va ajunge in zone extrem de sensibile cu demnitari locali si de la nivel central

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, luni, intr-o postare pe Facebook, ca ancheta din cazul Caracal este inca la inceput si, cu siguranta, va scoate la iveala implicarea a tot mai multe persoane in acest.

Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul Caracal: Nu stiu despre colegi, oameni politici

Paul Stanescu sustine ca nu are nicio legatura cu grupurile infractionale din judetul Olt si precizeaza ca organele statului sunt cele care trebuie sa se ocupe de cazul Caracal. Liderul PSD Olt precizeaza ca disolutia statului a avut loc in timupl mandatului de presedinte al lui Traian Basescu. Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul .

Cazul Caracal. Scrisoarea tulburatoare a tatalui Alexandrei catre lichele si oameni de bine: O sa facem totul pentru a afla adevarul

La aproape trei saptamani de la disparitia Alexandrei Macesanu, tatal tinerei face noi declaratii. Nelu Macesanu a trimis o scrisoare publica tulburatoare, in care promite ca nu va renunta la lupta, spunand ca o sa faca totul pentru a afla adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu copilul lor. Ce mesaj transmite tatal Alexandrei Alexandru .

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

DANCILA, DESPRE DECLARATIILE LUI TARICEANU: Eu cred ca acest guvern a obtinut rezultate

Premierul Viorica Dancila a comentat, marti, declaratia liderului ALDE care a spus ca nu vrea sa faca parte dintr-o guvernare impotenta si a precizat ca Guvernul a obtinut rezultate, iar calin Popescu Tariceanu are ministrii in guvernul pe care-l critica.

Viorica Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare; PSD nu accepta ultimatul ALDE

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat la finalul sedintei CEx de luni ca partidul sau nu accepta ultimatul impus de ALDE de a restructura Cabinetul precum si de a redistribui ministerele pana pe 20 august. Totodata, Dancila a respins ipoteza unei guvernari comune cu Pro Romania, explicand ca nu este oportun.

Viorica Dancila: Nu se rupe coalitia PSD-ALDE. Este o GLUMA

Viorica Dancila da asigurari ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE. Premierul spune ca informatiile aparute in presa sunt o gluma. Nu. Mereu trebuie sa existe un dialog si sa existe o negociere. Nu se.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )