Libnet.ro
UNICEF

09:15

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si. continuă pe Wall-Street Ro

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata.

Viorica Dancila, primul pas catre ramanierea Guvernului

Noul lider al PSD, Viorica Dancila, face primii pasi spre remanierea cabinetului sau. Premierul sustine cava incepe evaluarea membrilor executivului si, in functie de lucrul acesta,va decide cine.

Viorica Dancila, primul pas catre remanierea Guvernului

Noul lider al PSD, Viorica Dancila, face primii pasi spre remanierea cabinetului sau. Premierul sustine cava incepe evaluarea membrilor executivului si, in functie de lucrul acesta,va decide cine.

Viorica Dancila infiinteaza un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele asumate pleaca acasa, fara exceptie!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca Guvernul va inffinta un departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Viorica Dancila nu exclude o candidatura la prezidentiale: Pana acum, presedintele partidului a fost cel care a candidat la prezidentiale. Pentru asta trebuie sa fii o locomotiva (VIDEO)

Viorica Dancila se incalzeste pentru Cotroceni. Sefa PSD nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale, desi public evita sa spuna clar acest lucru. Premierul Romaniei a scapat porumbelul in cadrul.

Ce mai cauta romanii la nunti: Show-uri cu Viorica Dancila! Actrita Irena Boclinca, sosia premierului, face dezvaluiri in premiera! (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca a devenit celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila in cadrul show-ului iUmor de la Antena 1, show pe care l-a si castigat. Actrita originara din Chisinau.

Viorica Dancila isi face un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele pleaca acasa

Guvernul va infiinta departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura, in subordinea prim-ministrului, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila. Acesta sustine ca va fi urmarit fiecare mare proiect.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Vom face un departament pe infrastructura LIVE TEXT

Viorica Dancila vine duminica seara la Sinteza Zilei. Va fi primul interviu dupa ce premierul a devenit si presedintele ales al PSD. Care sunt deciziile premierului, ce urmeaza pentru Romania, aflati.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta drept sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Cu acest prilej actrita, originara din Chisinau, a intrat din nou in.

Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa

Bacalaureatul, ca in fiecare an, are si partea lui savuroasa: perlele, asa ca nici in 2019 nu au putut lipsi. Mai mult, elevii au venit cu paralele inedite de asa nu, dand-o exemplu pe Viorica Dancila. Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa Un elev a .

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )