Libnet.ro
UNICEF

22:31

Viorica Dancila isi face un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele pleaca acasa

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila isi face un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele pleaca acasa

Guvernul va infiinta departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura, in subordinea prim-ministrului, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila. Acesta sustine ca va fi urmarit fiecare mare proiect. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila infiinteaza un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele asumate pleaca acasa, fara exceptie!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca Guvernul va inffinta un departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Dancila: Voi infiinta un Departament pentru infrastructura; voi fi neiertatoare cu cei care intarzie lucrarile

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va infiinta un Departament pentru infrastructura pentru 10 proiecte, sub coordonarea sa, subliniind ca va fi neiertatoare cu cei care isi vor permite sa intarzie lucrarile sau nu isi fac datoria.

Premierul promite departament pentru proiecte de infrastructura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va infiinta un Departament pentru infrastructura pentru 10 pr.

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Vom face un departament pe infrastructura LIVE TEXT

Viorica Dancila vine duminica seara la Sinteza Zilei. Va fi primul interviu dupa ce premierul a devenit si presedintele ales al PSD. Care sunt deciziile premierului, ce urmeaza pentru Romania, aflati.

Viorica Dancila, dupa ce a promis ca se va construi o autostrada cap-coada: Chiar eu voi urmari cum merge acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara ca va urmari personal cum va merge constructia de autostrazi, precizand ca va infiinta in Guvern un departament special de infrastructura, care va avea 10.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Ce mai cauta romanii la nunti: Show-uri cu Viorica Dancila! Actrita Irena Boclinca, sosia premierului, face dezvaluiri in premiera! (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca a devenit celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila in cadrul show-ului iUmor de la Antena 1, show pe care l-a si castigat. Actrita originara din Chisinau.

Viorica Dancila, primul pas catre ramanierea Guvernului

Noul lider al PSD, Viorica Dancila, face primii pasi spre remanierea cabinetului sau. Premierul sustine cava incepe evaluarea membrilor executivului si, in functie de lucrul acesta,va decide cine.

Viorica Dancila, primul pas catre remanierea Guvernului

Noul lider al PSD, Viorica Dancila, face primii pasi spre remanierea cabinetului sau. Premierul sustine cava incepe evaluarea membrilor executivului si, in functie de lucrul acesta,va decide cine.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )