Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila face inventarul taierilor anuntate de Guvernul Orban: Se confirma toate avertismentele PSD!

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila face inventarul taierilor anuntate de Guvernul Orban: Se confirma toate avertismentele PSD!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat, joi seara, o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. inca din primele trei zile ale acestei guvernari vedem cum se. continuă pe Antena3

Dancila face inventarul taierilor anuntate de Guvernul Orban: Se confirma toate avertismentele PSD!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat, joi seara, o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. inca din primele trei zile ale acestei guvernari vedem cum se.

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

Viorica Dancila face anuntul: Exista o posibilitate sa-mi dau demisia din PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri ca nu are motive sa-si dea demisia din aceasta functie, singura posibilitate in acest sens fiind dupa castigarea alegerilor.

Viorica Dancila face declaratii de presa, la ora 19

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa marti, incepand cu ora 19. 00, la.

Viorica Dancila, la final de mandat: De astazi, PSD intra in mod oficial in opozitie

Premierul demis Viorica Dancila afirma ca social-democratii vor face cea mai dura opozitie la Guvernul Orban. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in opozitie. Si ne vom asuma cu.

Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, va face declaratii, de la ora 18:00, dupa ce Guvernul Ludovic Orban a primit votul de investitura, in Parlament. Stire in curs de.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Viorica Dancila: Guvernul Orban propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila (PSD): Nu vom ataca propunerea de comisar european a Guvernului Orban pentru ca nu suntem anti-romani

PSD nu va ataca propunerea de comisar european facuta de Guvernul Orban, a afirmat fostul premier Viorica Dancila, lider al social-democratilor si candidat in cursa catre Cotroceni. Cand este vorba despre.

Viorica Dancila, despre social-democratii care au votat Guvernul Orban: Toti cei care au tradat au fost deja exclusi din PSD (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a anuntat, luni, ca social-democratii care au votat investirea Guvernului Orban au fost exclusi din partid. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )