Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, va face declaratii, de la ora 18:00, dupa ce Guvernul Ludovic Orban a primit votul de investitura, in Parlament. Stire in curs de. continuă pe Antena3

UPDATE Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului: 240 de voturi pentru - OFICIAL

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului. Pentru cabinetul condus de liderul PNL au votat 240 de senatori si deputati liberali, USR, UDMR, PMP, ALDE, ai minoritatilor si cativa dintre parlamentarii PSD si Pro Romania. in total, au fost 240 de voturi pentru.

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Guvernul Orban a trecut, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit sustinerea tutuor celor 240 de parlametari care au votat. Ludovic Orban a multumit de la tribuna Parlamentului. Va multumesc si aveti incredere in noi, a spus Orban. --- *ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat, in total, au votat 240 de parlamentari. ---- *ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Guvernul Orban a primit votul de investitura

Guvernul Orban a trecut, luni, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit .

VIDEO Vot de investitura: Ludovic Orban e noul premier al Romaniei Cine sunt parlamentarii PSD si Pro Romania care au votat noul guvern

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru, in conditiile in care numarul minim de voturi necesare era 233. in ultimul moment, partidelor care si-au anuntat sprijinul public s-au alaturat mai multi parlamentari Pro Romania, printre care Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu.

Moment decisiv pentru Guvernul Orban! Cate voturi a strans noul Executiv. Prima reactie a premierului

Parlamenul s-a reunit luni, pe 4 noiembrie, de la ora 14:00, intr-o sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. in sala au fost 240 de parlamentari, care si-au exprimat acest vot. in aceste momente sunt numarate voturile, fiind necesare 233 voturi pentru, in vederea investirii Guvernului condus de catre Ludovic Orban. Totodata, din .

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Radu Banciu: Ultima declaratie a Vioricai Dancila, una de vacar care s-a suparat pe satul sau. Putinele idei pe care le mai avea s-au ratacit in acest discurs absolut nevrednic de un fost premier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ultimul discurs sustinut de Viorica Dancila ca premier, in contextul in care guvernul Orban a primit votul de investitura al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )