Libnet.ro
UNICEF

21:45

Viorica Dancila: Facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploiesti - Comarnic

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploiesti - Comarnic

Guvernul face toate eforturile pentru a realiza Autostrada Ploiesti - Comarnic, a dat asigurari joi premierul Viorica Dancila, care a participat la sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul. continuă pe Antena3

Dancila: Facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploiesti - Comarnic

Guvernul face toate eforturile pentru a realiza Autostrada Ploiesti - Comarnic, a dat asigurari joi .

Premierul Viorica Dancila: Vom merge in Parlament pentru a ne duce mandatul pana la capat

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de premier.

Viorica Dancila: USR face tara de ras

Propunerile pentru postul de comisar european n-au fost respinse, a declarat, joi, premierul Viorica Dancila, care a sustinut ca USR face tara de ras, pentru ca face lobby la Bruxelles pentru neacceptarea.

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

in ziua in care ALDE a votat iesirea de la guvernare, Viorica Dancila declara ca PSD trebuie sa continue guvernarea, pentru a asigura stabilitatea tarii Alianta USR-PLUS face un apel catre partide pentru organizarea anticipatelor

Luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii ALDE a luat decizia de iesi de la guvernare. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

Viorica Dancila, mesaj dur pentru Tariceanu

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca in urma iesirii ALDE de la guvernare guvernul isi va face treaba in continuare. Viorica Dancila afirma ca.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

Viorica Dancila: `Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - vor ca premierul sa plece de la Palatul Victoria` Despre Victor Ponta: `Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii` (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta in persoana ei, precum si ca toti o vor plecata de la Palatul Victoria. Am vazut ca.

Viorica Dancila incearca sa rupa ALDE. Premierul le cere parlamentarilor sa sustina in continuare Guvernul PSD

Premierul Viorica Dancila face apel catre parlamentarii ALDE si Pro Romania sa sustina in continuarea Guvernul PSD, in conditiile in care coaliitia de guvernare e aproape de destramare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )