Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: USR face tara de ras

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: USR face tara de ras

Propunerile pentru postul de comisar european n-au fost respinse, a declarat, joi, premierul Viorica Dancila, care a sustinut ca USR face tara de ras, pentru ca face lobby la Bruxelles pentru neacceptarea. continuă pe Antena3

Viorica Dancila a trimis la Cotroceni propunerile de noi ministri: Dana Girbovan, Serban Valeca si Mihai Fifor

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Educatie, Justitie si Interne, au precizat surse guvernamentale. Comitetul Executiv al PSD a validat,.

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

in ziua in care ALDE a votat iesirea de la guvernare, Viorica Dancila declara ca PSD trebuie sa continue guvernarea, pentru a asigura stabilitatea tarii Alianta USR-PLUS face un apel catre partide pentru organizarea anticipatelor

Luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii ALDE a luat decizia de iesi de la guvernare. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila ii cer doamnei Dancila sa-si dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara. Daca doamna Dancila va veni.

Viorica Dancila: Facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploiesti - Comarnic

Guvernul face toate eforturile pentru a realiza Autostrada Ploiesti - Comarnic, a dat asigurari joi premierul Viorica Dancila, care a participat la sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul.

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

VIORICA DANCILA: Ne vom continua activitatea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca Guvernul isi va continua activitatea si ca va merge in Parlament, unde va incerca sa obtina sustinerea necesara, nu pentru ca tine de scaun, ci pentru ca are o responsabilitate fata de tara si fata de romani. Vom reveni).

Viorica Dancila, mesaj dur pentru Tariceanu

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca in urma iesirii ALDE de la guvernare guvernul isi va face treaba in continuare. Viorica Dancila afirma ca.

Viorica Dancila: `Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - vor ca premierul sa plece de la Palatul Victoria` Despre Victor Ponta: `Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii` (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta in persoana ei, precum si ca toti o vor plecata de la Palatul Victoria. Am vazut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )