Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Nu am facut evaluarea ministrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentala

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu am facut evaluarea ministrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentala

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, ca nu se va discuta despre remaniere guvernamentala la sedinta Comitetului Executiv de la finalul acestei saptamani, intrucat nu a fost realizata. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu am facut evaluarea ministrilor, deci nu putem vorbi despre o remeniere guvernamentala

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, ca nu se va discuta despre remaniere guvernamentala la sedinta Comitetului Executiv de la finalul acestei saptamani, intrucat nu a fost realizata.

incepe evaluarea ministrilor din cabinetul Dancila: Premierul a anuntat conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca membrii Guvernului pentru a nu fi remaniati

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri ca nu se va vorbi despre o remaniere guvernamentala in cadrul Comitetului Executiv ce are loc in acest weeekend la Neptun. in schimb, sefa executivului a precizat ca.

Evaluarea ministrilor o fac in cadrul coalitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Constanta, ca evaluarea ministrilor o va face in cadrul coalitiei de guvernare, urmand sa discute cu copresedintii acesteia.

Este normal sa o fac in cadrul coalitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Constanta, ca evaluarea ministrilor o va face in cadrul coalitiei de guvernare, urmand sa discute cu copresedintii acesteia.

Reactia premierului Viorica Dancila dupa atacurile lansate asupra sa: Poate ca am gresit, este o presiune imensa

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri ca a fost descumpanita de virulenta atacurilor lansate asupra sa, precizand ca a facut greseli din cauza presiunii si a oboselii imense. Am fost descumpanita.

Andrian Candu: Sa ne amintim de cei care au luptat pentru ca astazi sa putem vorbi limba romana

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat vineri, 31 august, de Ziua Limbii Noastre, ca trebuie sa fim mandri de limba noastra si sa ne amintim de cei care au luptat pentru ca astazi sa putem vorbi limba romana.

Viorica Dancila o comite din nou: Cum pronunta premierul 2014 (VIDEO)

Viorica Dancila o comite din nou, in sedinta de guvern de miercuri. Abia ce s-a obisnuit cu 2020, Vioricai Dancila ii da de furca 2014. Dancila spune doua mii patrusprezece, in loc de.

Viorica Dancila asigura: Nu o sa gresesc niciodata in deciziile pe care le voi lua pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj vineri, la sosirea la Scoala Politica de Vara a Organizatiei Femeilor Social Democrate OFSD), prin care i-a indemnat pe romani sa fie mai buni in acest An.

Viorica Dancila, despreprotestul din 10 august: Atunci cand se fac acuzatii, acestea sa fie bazate pe probe

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, comentand declaratiile contradictorii ale autoritatilor cu privire la protestul din 10 august, ca nu doreste sa acuze sau sa absolve pe.

Viorica Dancila, despre pesta porcina: A face din asta un subiect politic e inoportun. Vom despagubi oamenii

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la subiectul pestei porcine, ca este inoportun ca aceasta tema sa devina una politica, fiind important sa fie luate masurile care se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )