Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale. PSD s-a reunit sambata intr-un congres restrans, pentru desemnarea oficiala a Vioricai Dancila drept candidatul partidului la. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre viitorul coalitiei PSD-ALDE: Avem luni sedinta si hotaram (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va participa, luni, la o sedinta a Coalitiei PSD-ALDE, ude va discuta cu Calin Popescu Tariceanu despre viitorul Guvernului. Anuntul premierului vine in contextul in.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

Viorica Dancila, validata, in doua secunde prin ridicare de maini, drept candidatul PSD in alegerile prezidentiale: Spre deosebire de altii, eu tin cu oamenii (VIDEO)

Congresul PSD a validat-o sambata pe Viorica Dancila drept candidatul formatiunii in alegerile prezidentiale din noiembrie. intr-o procedura simplificata fara niciun fel de competitiei, Dancila a fost.

Viorica Dancila, primita la Congresul PSD pe melodia Eye of Tiger, facuta celebra de filmul Rocky (VIDEO)

Intrare cu mare fast pentru Viorica Dancila la Congresul PSD in care va fi votata drept candidatul formatiunii in alegerile prezidentiale din luna noiembrie! Cu o intarziere de 15 minute fata de.

VIORICA DANCILA: Am pornit o lupta impotriva criminalitatii si nu ma voi opri

Prim-ministrul Viorica Dancila, presedinte al Partidului Social Democrat, a declarat sambata, imediat dupa ce a fost desemnata candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale, ca va lupta cu toate puterile pentru combaterea traficului de persoane, a violentei domestice si a abuzurilor asupra copiilor.

Viorica Dancila, intrebata de contracandidatii sai: Nu sunt apropiati si nu iubesc oamenii Domnul Barna sadeste ura in randul oamenilor (VIDEO)

Viorica Dancila a fost votata sambata drept candidatul PSD in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Pe tot discursul sustinut in fata Congresului, dar si in declaratiile in fata presei, Viorica.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia PSD pentru prezidentiale: Treaba lor... Eu voi candida din partea romanilor liberi

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale. Plesoianu Partidul CEX si sforarii de SERVICIU au candidata.

Stenograme din CEX. Viorica Dancila incearca mobilizarea PSD: Este ultima carte a acestui partid.Nu vreau sa cred in procente de 8% sau 10%

Cu o zi inainte de a fi desemnata oficial candidat la prezidentiale, premierul Viorica Dancila le-a cerut liderilor PSD sa se mobilizeze exemplar pentru campania electorala, altfel un scor de sub 25%, ar fi un dezastru, sustin surse din CEX pentru Adevarul.

Ce spune sotul Vioricai Dancila despre aceasta dupa ce a devenit oficial candidatul PSD la prezidentiale

Sotul Vioricai Dancila a declarat, sambata, la Congresul PSD, ca este mandru de propunerea acesteia pentru prezidentiale si ca o iubeste si dupa 30 de ani de relatie.

Viorica Dancila, candidat la prezidentiale: Voi ramane mereu alaturi de oameni. Voi lupta pentru fiecare roman

Social-democratii prezenti sambata la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficiala a Vioricai Dancila drept candidat al partidului la prezidentiale, anuntul fiind facut de secretarul general al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )