Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Nu a fost premier mai jignit decat mine. S-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Nu a fost premier mai jignit decat mine. S-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei publice din judetul Satu Mare, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie,. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila: N-a fost prim-ministru mai jignit decat mine, mai pus la colt, mai atacat. S-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei publice din judetul Satu Mare, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie, va ceda usor, transmite Agerpres.

Cu ce rezultate spectaculoase s-a laudat la Cluj Viorica Dancila. Am facut mai multe decat Bulgaria si Austria

Premierul Viorica Dancila a efectuat o vizita la Cluj, joi, 9 mai, unde s-a intalnit cu liderii PSD locali si a vizitat Spitalul de Oncologie si Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj.

Viorica Dancila: Cred ca n-a fost prim-ministru mai jignit decat mine. Probabil s-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si ca, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie, va ceda usor. Declaratia a fost facuta la o int.

Inspectorul scolar general din Arad cere explicatii scrise dupa ce mai multi elevi au protestat fata de Viorica Dancila: Au fost identificati in fata primariei

Anca Stoenescu, inspectorul scolar general din Arad, s-a aratat deranjata de prezenta mai multor elevi la o actiune de protest desfasurata in localitatea Lipova vineri, 10 mai, si indreptata impotriva premierului Viorica Dancila.

Ajunsa in Banat, Viorica Dancila evita sa intre in Timisoara. Viziteaza o comuna de la marginea orasului

Huiduita la Hunedoara si fugarita la Cluj, Viorica Dancila ajunge astazi in Vestul tarii. in prima parte a zilei premierul se afla la Arad, iar in a doua parte a zilei ar fi trebuit sa ajunga la Timisoara. Staff-ul PSD Timis a anuntat ca Viorica Dancila nu va mai ajunge in Timisoara.

VIDEO UPDATE Viorica Dancila, asteptata cu huiduieli si in Timis. Pentru a acoperi scandarile protestatarilor, primaria a dat muzica tare in difuzoare

Viorica Dancila a mers vineri, pentru prima data de cand este premier, si in judetul Timis, prima oprire fiind programata in comuna Giarmata Vii, unde a fost asteptata de zeci de protestatari. in incercarea de a acoperi scandarile manifestantilor, reprezentantii primariei au dat drumul la muzica la maxim in boxe.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata cu huiduieli si in Timis. Pentru a acoperi scandarile protestatarilor, primaria a dat muzica tare in difuzoare

Viorica Dancila merge vineri, pentru prima data de cand este premier, si in judetul Timis, prima oprire fiind programata in comuna Giarmata Vii, unde este asteptata de zeci de protestatari. in incercarea de a acoperi scandarile manifestantilor, reprezentantii primariei au dat drumul la muzica la maxim in boxe.

Viorica Dancila nu mai merge la Timisoara, de frica protestelor. Care este planul B, pus in aplicare de strategi

Viorica Dancila ar fi trebuit sa fie prezenta, vineri, la Timisoara. Numai ca sefa Guvernului a schimbat planul pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Vizita premierului Viorica Dancila la Timisoara a fost anulata pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Premierul a avut parte de o surpriza neplacuta, joi, la Cluj cand [] .

Viorica Dancila, primita cu huiduieli si la Arad: Orice om ii este teama de Ardeal FOTOVIDEO

Periplul premierului Viorica Dancila prin tara se trasforma intr-un esec total. Sefa Guvernului a fost asteptata de protestatari si la Arad. Premierul Romaniei a mers, vineri, intr-o vizita oficiala la Arad. insotita de mai multi ministri, ea a avut parte de acelasi tratament ca cel de la Cluj: huiduieli, scandari anti-guvernamentale si critici din partea [] .

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, mobilizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care au un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri. Dancila la Arad, despre proteste: Sunt siderata. Eu vedeam aici un pol al civilizatiei, cu oameni foarte civilizati. Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teama.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )