Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: N-a fost prim-ministru mai jignit decat mine, mai pus la colt, mai atacat. S-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Hotnews Hotnews,
 Dancila: N-a fost prim-ministru mai jignit decat mine, mai pus la colt, mai atacat. S-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei publice din judetul Satu Mare, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie, va ceda usor, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Cred ca n-a fost prim-ministru mai jignit decat mine. Probabil s-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si ca, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie, va ceda usor. Declaratia a fost facuta la o int.

New York Times: Tarile UE traiesc cu mult mai bine decat le permit resursele Terrei - raport

Cele 28 de state ale UE consuma resursele Pamantului mult mai rapid decat pot fi ele reinnoite, si nici una dintre ele nu are politici sustenabile de consum, arata un raport publicat joi, cand liderii UE se intalnesc pentru a discuta prioritatile pe urmatorii cinci ani. Toate tarile UE traiesc mai bine decat le permit resursele planetei noastre. , potrivit New York Times, citat de Rador.

IN URMA CRESTERII CHELTUIELILOR MAI RAPID DECAT VENITURILE Electroaparataj - profit de numai 2.500 lei, in primul trimestru

Electroaparataj Targoviste ELJ), producator de aparate electrice controlat de fondul de Broadhurst Investments a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de doar 2. 552 de lei, cu mult sub cel raportat pentru aceeasi perioada a anului trecut, de 186. 766 lei, ca urmare a cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nicolae Banicioiu (PRO Romania): Un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant, justitia nu e o tema asa de importanta

Prim-vicepresedintele PRO Romania, Nicolae Banicioiu, a declarat joi, la Giurgiu, ca un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant si la un astfel de referendum ar fi votat cu doua maini, el adaugand ca justitia nu este o tema atat de importanta.

PSD, mesaj catre tinerii din Romania: Calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara!

Tineri din Romania, calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara, sustine PSD. Platiti doar 5% avans din creditul imobiliar pentru a achizitiona locuinta. Programul este finantat cu.

Cu ce rezultate spectaculoase s-a laudat la Cluj Viorica Dancila. Am facut mai multe decat Bulgaria si Austria

Premierul Viorica Dancila a efectuat o vizita la Cluj, joi, 9 mai, unde s-a intalnit cu liderii PSD locali si a vizitat Spitalul de Oncologie si Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj.

Jurnalistii turci inchisi de regimul Erdogan, mai multi decat in intreaga lume

Jurnalistii turci, Levent Kenez, fost redactor-sef al ziarului Meydan, inchis de regimul Erdogan, si actual director al Stockholm Center for Freedom, si Abdullah Bozkurt, fost sef al biroului din Ankara al ziarului Today 's Zaman, care a fost confiscat de guvernul turc, actual director al Nordic Monitor, au vorbit astazi, la Bucuresti, in cadrul unei conferinte, despre situatia presei turce, despre presedintele statului, o adevarata amenintare la adresa societatii si au oferit cifre ale celor aflati in prezent in inchisorile din Turcia.

in Romania sa dai sfaturi despre afaceri e de opt ori mai profitabil decat sa faci propriu-zis afaceri (analiza pe piata firmelor de consultanta)

Cu peste 3. 250 societati comerciale nou-aparute, anul 2018 a insemnat un numar record de companii infiintate in domeniul consultantei pentru afaceri si management, indica datele oficiale ale Registrului Comertului consultate de specialistii Termene. ro. Valoarea este una spectaculoasa, daca se tine cont de faptul ca din anul 2004 pana in anul 2017 doar intr-un singur an a fost depasita valoarea de 2. 500 de noi companii infiintate anul 2013).

Business report: Carburantii s-au scumpit in Romania in 2019 mai mult decat in Europa; Ratele romanilor vor scadea in vara, dar vor creste la loc in 2-3 ani, cand noul indice va ajunge la nivelul ROBOR; Proiect pentru a-i stimula pe elevi sa dezvolte mic

Fermierii cheama consumatorii la produse romanesti. E o doza de patriotism. Romania ar putea deveni a cincea putere agricola. in ce domenii isi gasesc mai usor de lucru persoanele care au trecut de 45 de ani. Candidatii cu varste de peste 45 de ani isi.

Protestatarii violenti, ridicati inainte de mitingul din Galati. Au fost gasite mai multe pietre

Mai multi protestatari violenti au fost ridicati vineri seara, inainte de mitingul PSD de la Galati. Si Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Galati, ca protestatarii anti-PSD au fost gasiti avand asupra.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )