Libnet.ro
UNICEF

14:45

Viorica Dancila: Ne indreptam spre un monopol de putere. Iohannis vrea puterea absoluta

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Ne indreptam spre un monopol de putere. Iohannis vrea puterea absoluta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, VioricaDancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis vreasa aiba puterea absoluta in Romania. Sunt foarte multe lucruri care sunt nefiresti. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j.

Desi a promovat mai multe masuri anti-europene, tot Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca este anti-european, comunist si extremist (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este un dictator comunist, antieuropean si extremist, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila, in cadrul unei conferinte de presa, de joi. Caracterizarile au venit dupa ce.

Localitatile din Timis in care Viorica Dancila l-a spulberat pe Klaus Iohannis

In judetul Timis, Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu un scor de 43,8%, peste media de la nivel national. Viorica Dancila s-a plasat in Timis pe locul trei. Totusi, au fost cateva localitati in care candidata PSD l-a spulberat pe Iohannis.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Viorica Dancila: Nu cred ca dl Iohannis a purtat casca in ureche

Viorica Dancila a declarat joi seara ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis, adversarul sau in turul II al alegerilor prezidentiale, a purtat casca in ureche la conferinta de presa din urma cu o zi si a negat ca acest fake news ar fi plecat de la PSD.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

VIORICA DANCILA: inca astept ca presedintele sa accepte invitatia la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca are rabdare si ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia sa la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita.

Ce masuri ia Viorica Dancila, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cum planuieste sa ii ia fata lui Iohannis

Viorica Dancila vrea sa participe la o dezbatere electorala cu adversarul din turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis. Presedintele PSD a anuntat ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Romaniei si il va invita sa vorbeasca impreuna despre lucrurile pe care cei doi le-au realizat pentru romani. Viorica Dancila vrea dezbatere electorala cu adversarul .

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lume, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )