Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila, inregistrata cand ii santajeaza voalat pe parlamentarii PSD: Premierul le-a explicat ca miza motiunii sunt dosarele penale si distribuirea banului public

B1 B1,
Viorica Dancila, inregistrata cand ii santajeaza voalat pe parlamentarii PSD: Premierul le-a explicat ca miza motiunii sunt dosarele penale si distribuirea banului public

Premierul Viorica Dancila si vicepremierul Daniel Suciu le-au explicat parlamentarilor PSD ca miza motiunii de cenzura o reprezinta dosarele penale, Sectia speciala si numirea procurorilor, precum si ca vor. continuă pe B1

Cum a incercat Dancila sa-i convinga pe parlamentarii PSD sa nu voteze motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, cu deputatii si senatorii PSD. in spatele usilor inchise Dancila le-a vorbit parlamentarilor despre responsabilitatea pe care o au fata de electorat si fata de primarii lor. De altfel, premierul i-a anuntat pe acestia ca urmeaza sa aloce prin hotarare de Guvern banii catre primarii privind cheltuielile sociale.

Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, parlamentarii PSD convocati de Dancila la Vila Lac. Cum arata ultimele calcule ale pesedistilor

Viorica Dancila ii cheama miercuri pe deputatii si senatorii social-democrati, la Vila Lac, incepand cu ora 17. intalnirea are loc in contextul in care se poarta ultimele negocieri si se fac ultimele calcule inaintea motiunii de cenzura. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca in prezent voturile parlamentarilor PSD sunt securizate, insa negocierile cu parlamentarii semnatari ai motiunii se vor purta pana in ultimul moment.

EXCLUSIV ONLINE Premierul declara razboi internetului! Mizele procesului in care Viorica Dancila se lupta pentru folosirea propriului nume: Daca nu are marca inregistrata e cam complicat

EXCLUSIV ONLINE Cu putin timp inainte de inceperea campaniei prezidentiale premierul Viorica Dancila si PSD au initiat un proces fara precedent in Romania, impotriva Romarg, principalul serviciu de.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului pentru motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila incearca sa adune voturi pentru ca Executivul sa supravietuiascamotiunii de cenzura. Premierul merge luni in Parlamentpentru a discuta cu parlamentarii care ar putea.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, subliniind ca acesta isi doreste realmente sa distruga PSD. Cred ca este o regula in politica. in.

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?.

Victor Ponta si PSD, poveste fara sfarsit. Vrea sau nu fostul lider social-democrat sa distruga partidul, cum il acuza Viorica Dancila: O sa fiu foarte politicos (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a catalogat, marti seara, in direct pe B1TV, drept prostii acuzatiile pe care i le aduce premierul Viorica Dancila, potrivit carora acesta ar vrea sa distruga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )