Libnet.ro
UNICEF

10:00

Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, subliniind ca acesta isi doreste realmente sa distruga PSD. Cred ca este o regula in politica. in. continuă pe Antena3

Cum stau PSD si Viorica Dancila in primele sondaje comandate de partid - surse

Surse social-democrate au declarat, pentru HotNews. ro, ca Miron Mitrea - seful campaniei PSD a prezentat, vineri, conducerii PSD rezultatele primelor sondaje comandate de catre partid. Astfel, PSD ar fi cotat cu 23%, iar Viorica Dancila cu 18%. Surpriza sondajului este Mircea Diaconu, cel care ar obtine 13% si, spun sursele citate, rupe procente din voturile PSD.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

PAMFLET marca Victor Ponta: Vio de Guvern ORI E OM ORI E CORECTA. M-au sunat si mi-au facut o oferta - Ministru la Ministerul Filosofiei si Arheologiei

Viorica Dancilaa comis-o din nou, inventand noi termeni, in direct, intr-o emisiune televizata. Ironiile pe seama acesteia s-au tinut lant in mediul online si nici Victor Ponta nu a scapat ocazia de.

Viorica Dancila, mutare-soc inaintea motiunii de cenzura: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Viorica Dancila da asigurari ca motiunea de cenzura nu va trece. Premierul spune ca scenariile opozitiei sunt nerealiste. PSD mizeaza pe negocierile cu parlamentarii lui Victor Ponta pe care spera sa-i aduca.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului daca motiunea de cenzura va trece

UPDATEPremierul Viorica Dancila se afla, luni,in Parlament, unde se poarta negocieri intense. Viorica Dancila incearca sa-i aduca inapoi pe fostii parlamentari PSD care s-au alaturat.

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului pentru motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila incearca sa adune voturi pentru ca Executivul sa supravietuiascamotiunii de cenzura. Premierul merge luni in Parlamentpentru a discuta cu parlamentarii care ar putea.

Victor Ponta: Nu votam pentru un Guvern PNL-USR, pentru ca nu sunt pregatiti sa mearga la Palatul Victoria. Dancila, un populism aproape disperat Ce va face Pro Romania la motiune (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca nu va vota un guvern format din PNL si USR, nu neaparat pentru ca e ceva rau, ci pentru ca nu crede ca sunt pregat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )