Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila se va intalni cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii Posibila tema de discutie: Gazele din Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila se va intalni cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii Posibila tema de discutie: Gazele din Marea Neagra

Programul de marti al vizitei premierului Viorica Dancila in SUA cuprinde o intrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), urmata de o intalnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila a discutat cu primarul Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop, cu ocazia vizitei in SUA. Viorica Dancila i-a oferit primarului Fulop drapelul Romaniei si i-a vorbit despre oportunitatile economice din domenii precum energie, infrastructura, economia digitala, agroturism si sanatate, potrivit biroului de presa al Guvernului.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

Premierul Viorica Dancila, in vizita in SUA. Mai multe intrevederi si semnarea unui acord de imprumut, pe agenda primei zile

Premierul Viorica Dancila incepe luni o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii. Agenda primei zile a vizitei cuprinde o serie de intalniri cu autoritati locale, cu membri ai conducerii Bancii.

VIDEO Viorica Dancila confirma intalnirea cu vicepresedintele Mike Pance in timpul vizitei din SUA

Premierul Viorica Dancila a confirmat sambata, la Alba Iulia, ca, in cadrul vizitei pe care o va efectua in Statele Unite ale Americii, saptamana viitoare va avea o intrevedere cu vicepresedintele Mike Pence.

VIDEO Viorica Dancila, aparitie de senzatie la Alba Iulia. Cum a intrat in sala din Casa de Cultura a Studentilor

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai tarii. in timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dancila s-a dus sa-si intalneasca sustinatorii din Alba Iulia. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei. Sefa PSD a profitat de moment pentru a-si .

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a sustinut-o pe Laura Codruta Kovesi. Daca se adeveresc acuzatiile, Romania va avea de suferit!

Viorica Dancila a explicat de ce a ales sa nu o sustina pe Laura Codruta Kovesi la numirea in functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul Romaniei a precizat ca imaginea tarii va avea de suferit in cazul in care se adeveresc acuzatiile din dosarul deschis pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Teodor Melescanu o voteaza pe Viorica Dancila pentru Cotroceni, fara sa se gandeasca foarte mult: Un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul

Fostul ministru Teodor Melescanu, exclus din ALDE dupa ce a fost ales presedinte al Senatului la propunerea PSD, spune ca la alegerile prezidentiale o va vota pe Viorica Dancila - un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )