Libnet.ro
UNICEF

09:15

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, intalnire cruciala cu Ponta si Tariceanu

Intalnire decisiva, luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si anunte candidatul pentru prezidentiale. Viorica Dancila se intalneste cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu. Sedinta cruciala va stabili d.

Viorica Dancila, discutii cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu: Maine, PSD va decide candidatul propriu

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca a avut o intalnire cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cu care a discutat despre un posibil acord de.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, despre discutiile cu Ponta si Tariceanu privind alegerile prezidentiale: Am discutat despre un acord de cooperare. Nu e in niciun caz un blocaj, in niciun caz un esec

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea pe care a avut-o cu liderulPRO Romania,Victor Ponta, si liderul ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si deciziile pe care le.

Dancila anunta discutii cu Tariceanu si Ponta pentru prezidentiabilul PSD. Cand va avea loc intalnirea

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii Pro Romania si ALDE, respectiv Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila, anunt de ultim moment pentru candidatul PSD la prezidentiale: Vom face o evaluare a fiecarui candidat

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in.

Viorica Dancila, turneu electoral prin tara inainte CEx. Premierul vrea alianta cu Ponta si Tariceanu

Presedintele PSD, Viorica Dancila, se afla pana duminica intr-un turneu prin organizatiile de partid din tara unde se organizeaza conferinte judetene de alegeri. Marti, in cadrul unui CEx PSD se.

VICTOR PONTA: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a avut discutii informale cu liderii PSD si ALDE - Viorica Dancila si Calin Popescu-Tariceanu, precizand ca nu s-a luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )