Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, intrebata daca si-a facut injectii cu botox: Vezi AICI reactia premierului (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, intrebata daca si-a facut injectii cu botox: Vezi AICI reactia premierului (VIDEO)

Dupa ce o parte a presei a scris ca Viorica Dancila ar fi apelat la artificii de infrumusetare, premierul a reactionat. intrebata daca a apelat la injectiile cu botox, Dancila s-a aratat intai. continuă pe B1

VIDEO Viorica Dancila, intrebata despre controversele legate de propunerea judecatoarei Garbovan la ministrul Justitiei: Haideti sa avem o gandire pozitiva

Premierul Viorica Dancila le-a cerut ziaristilor o gandire pozitiva in ceea ce priveste nominalizarea judecatoarei Dana Garbovan pentru conducerea Ministerului Justitiei si si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis nu va respinge aceasta propunere, desi a recunoscut ca nu s-a consultat cu seful statului pe acest subiect.

Viorica Dancila, mai frumoasa inainte de campanie. Premierul si-ar fi facut o operatie estetica

Pregatirile sunt in toi pentru campania electorala, iar ele nu tin doar de indeplinirea atributiunilor, in cel mai scurt timp, sau selectarea unor promisiuni rezonante, ci si de exterior. Spre exemplu, surse politice au declarat ca premierul Viorica Dancila si-ar fi facut o operatie estetica, cu putina vreme inainte de a intra in campania electorala.

VIDEO Cum a reactionat Dancila cand a fost intrebata daca si-a facut operatii estetice inainte de campania electorala

Premierul Viorica Dancila a raspuns razand la intrebarea reporterilor privind o posibila interventie estetica pe care a suferit-o recent cu scopul de a da bine in campania electorala.

Dancila, intrebata despre faptul ca Garbovan a sustinut OUG 13: De ce incercam sa aducem imediat o parte negativa? Haideti sa gandim pozitiv

Intrebata cum vede faptul ca Dana Garbovan, propusa la Ministerul Justitiei, ar fi apropiata de fostul ministru Florin Iordache si ca a sustinut OUG 13, Viorica Dancila a raspuns: De ce in momentul in care se face o nominalizare incercam imediat sa aducem o parte negativa pentru acea persoana? Haideti sa gandim pozitiv si sa vedem si lucrurile bune.

Viorica Dancila si George Maior au facut pace. Ambasadorul Romaniei in SUA a semnat in numele Guvernului - surse

Viorica Dancila si George Maior au facut pace, spus surse politice. Ambasadorul Romaniei in SUA a fost mandatat sa semneze memorandumul de intelegere cu privire la dezvoltarea tehnologiei 5G, sustin.

Viorica Dancila, despre relatia cu ALDE: Luni vom afla daca ies sau nu din coalitie

Premierul Viorica Dancila a vorbit despre situatia din ALDE si a spus ca luni in urma discutiilor de luni va afla daca partenerii vor iesi sau nu din coalitie. Vedem cum evolueaza lucrurile. Avem o.

Viorica Dancila, declaratie dupa CEx: Daca a plecat Ana Birchall la Cotroceni este foarte grav

Viorica Dancila va tine o declaratie de presa dupa ce Comitetul Executiv National PSD s-a a reunuit astazi. Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, astazi, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea.

Viorica Dancila, declaratie dupa CEx: Daca a plecat Ana Birchall la Cotroceni este foarte grav

Viorica Dancila va tine o declaratie de presa dupa ce Comitetul Executiv National PSD s-a a reunuit astazi. Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, astazi, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea.

VIORICA DANCILA: Transporturile, energia sau mediul - de interes pentru Romania

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri ca, in cadrul intalnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis ca transporturile, energia sau mediul reprezinta domenii de interes pentru Romania in ceea ce priveste portofoliul viitorului comisar european care ii revine.

VIORICA DANCILA: Cifrele INS si Eurostat arata ca economia inregistreaza o evolutie peste asteptari

Economia Romaniei inregistreaza o evolutie peste asteptari, cu o crestere a Produsului Intern Brut de 4,8%, seria ajustata sezonier, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, miercuri, in deschiderea sedintei de guvern.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )