Libnet.ro
UNICEF

06:00

Viorica Dancila, intrebata daca Victor Ponta a cerut zece ministere: Una este sa vrei, alta e sa obtii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intrebata daca Victor Ponta a cerut zece ministere: Una este sa vrei, alta e sa obtii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, la Mamaia, ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, nu reprezinta o prioritate pentru partid, afirmand ca nu are de gand sa discute cu acesta si il. continuă pe Antena3

Dancila, intrebata daca va demisiona: Categoric nu

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu va demisiona si ca in Comitetul Executiv National al PSD se .

Dancila, intrebata daca se gandeste sa se retraga din cursa pentru prezidentiale: Sub nicio forma

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, joi, raspunzand unei intrebari, ca sub nicio forma n.

Premierul Dancila, atac acid la Victor Ponta: Am avut premieri care cum au dat de un lucru dificil si-au dat demisia pe Facebook

Viorica Dancila a venit cu un atac acid la adresa lui Victor Ponta. Premierul sustine ca Victor Ponta a abandonat lupta si si-a dat demisia pe contul personal de Facebook atunci cand a dat de greu. Nu ne.

VICTOR PONTA: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza G4Media. ro.

Victor Ponta: PNL si USR sa incerce reteta de succes a USL 2012, daca pot si daca vor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar considera ca PNL si USR pot sa incerce reteta de succes a USL, in cazul in care Viorica Dancila va duce pana in prapastie Guvernul. Fostul premier mai afirma ca a discutat cu fostii sai colegi din PSD si incearca sa ii convinga sa renunte la candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale si sa il sustina pe Mircea Diaconu.

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

Victor Ponta, mesaj ironic catre premierul Dancila: Fara suparare, tu chiar ti-ai gresit meseria

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris un mesaj plin ironie la adresa premierului Viorica Dancila in care sugereazaca si-a gresit meseria in momentul in care a intrat in politica. Fara.

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

Sondaj IMAS: Iohannis continua sa conduca detasat cu aproape 45%, urmat de Dan Barna cu 17% si Victor Ponta cu 14%. Dancila ramane pe locul 5

Presedintele Klaus Iohannis continua sa conduca detasat in preferintele electoratului avand 44,6% in ultimul Barometru Europa FM realizat de IMAS. Seful statului este urmat la mare distanta de liderul USR, Dan Barna, cu 17%, iar pe locul trei este plasat finalistul pe care Iohannis l-a invins in urma cu cinci ani, Victor Ponta, liderul Pro Romania fiind creditat cu 14% din intentiile de vot. PSD se afla in continuare in situatia fara precedent de fi abia pe locul 5, Viorica Dancila adunand doar 8,4%. Sondajul a fost realizat insa in perioada 5-8 august, adica inainte ca ALDE sa rupa coalitia cu PSD si sa anunte, alaturi de Pro Romania, sustinerea in cursa a candidatului independent Mircea Diaconu.

Viorica Dancila: `Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - vor ca premierul sa plece de la Palatul Victoria` Despre Victor Ponta: `Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii` (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta in persoana ei, precum si ca toti o vor plecata de la Palatul Victoria. Am vazut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )