Libnet.ro
UNICEF

18:30

VICTOR PONTA: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza G4Media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa susti.

Victor Ponta dezvaluie in ce conditii ar sustine actuala guvernare: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile.

Ponta: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza G4Media. ro.

Ponta: Daca Dancila va duce in prapastie PSD si Guvernul, PNL si USR pot sa incerce reteta USL

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar consi.

Ponta: Daca Dancila va duce in prapastie PSD si Guvernul, PNL si USR pot incerca reteta USL

Victor Ponta sustine ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar considera ca cele doua partide de dreapta, PNL si USR, pot sa incerce reteta de succes a USL, in cazul in care grupul din jurul.

Pro Romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la PREZIDENTIALE. Victor Ponta: Daca si ALDE il sustine, vorbim despre o alianta electorala (VIDEO)

Victor Ponta a confirmat, luni, ca Pro romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la prezidentiale. Fostul premier a mai precizat ca si ALDE il va sustine pe Diaconu, intre cele doua formatiuni politice va.

Victor Ponta: Guvernul e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg Pro Romania e gata sa sustina alt guvern, sa intre cu ministri

Invitat la Digi 24, marti seara, Victor Ponta a facut mai multe declaratii referitoare la situatia politica din Romania. Fostul premier a spus ca este sceptic fata de o motiune de cenzura, anuntand ca ar vota doar daca opozitia ofera in prealabil un nume de premier, un acord politic si un program de guvernare.

Victor Ponta: PNL si USR sa incerce reteta de succes a USL 2012, daca pot si daca vor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar considera ca PNL si USR pot sa incerce reteta de succes a USL, in cazul in care Viorica Dancila va duce pana in prapastie Guvernul. Fostul premier mai afirma ca a discutat cu fostii sai colegi din PSD si incearca sa ii convinga sa renunte la candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale si sa il sustina pe Mircea Diaconu.

Victor Ponta: Decidem astazi daca vom avea candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu pentru Cotroceni. Este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze Iohannis, Barna sau Dancila

Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania urmeaza sa decida luni in sedinta daca partidul va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale sau daca va sustine candidatura lui Mircea Diaconu. Liderul Pro Romania a spus ca actorul este un candidat altfel si este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze pentru Klaus Iohannis, Dan Barna sau Viorica Dancila.

Surse: Ce conditii a pus Victor Ponta ca sa sustina motiunea de cenzura a PNL. in paralel, negociaza si cu PSD

Victor Ponta le-a transmis liberalilor ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila numai daca va fi cooptat intr-un nou guvern instalat de PNL. Ludovic Orban a refuzat, pe motiv ca asocierea cu ProRomania, partid desprins din PSD, ar dauna grav sanatatii PNL pe termen lung. in paralel, Ponta vrea la guvernare si cu PSD, cu conditia ca Dancia sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale. Dancila nici nu vrea sa auda.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )