Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila, intrevedere cu principesa Margareta si principele Radu. Ce au discutat

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, intrevedere cu principesa Margareta si principele Radu. Ce au discutat

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, s-a intalnit, vineri, cu principesa Margareta, cea care detine si titlul de Custode al Coroeanei romane, precum si cu principele Radu. Dancila a anuntat ca a discutat cu cei doi despre cooperarea cu Casa Regala pentru promovarea dimensiunii europene a Romaniei. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a ascuns faptul ca a discutat problema justitiei cu oficiali UE la Bruxelles

Purtatorul de cuvant al presedintelui Consiliului European a confirmat ca in timpul discutiei pe care Donald Tusk a avut-o la Bruxelles cu premierul Dancila, oficialul european a ridicat problema justitiei. Cu toate acestea, in comunicatul de presa.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Margareta, Custodele Coroanei romane

Premierul Viorica Dancila a participat vineri la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, si Alteta Sa Regala Principele Radu. Aceasta a fost prima intalnire a prim-ministrului cu Familia Regala a Romaniei, de la preluarea mandatului, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi cu Familia Regala a Romaniei

Premierul Viorica Dancila a participat, astazi, la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Margareta, Custodele Coroanei romane, si Principele Radu, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de Jean-Claude Juncker: Sa fie ridicat MCV

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dupa care au sustinut o conferinta de presa comuna, scrie Ziare. com .

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de presedintele Comisiei Europene, miercuri dupa-amiaza

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, va avea, miercuri dupa-amiaza, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Ulterior, cei doi demnitari vor sustine o conferinta de presa comuna.

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Viorica Dancila, decizii cruciale de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, ca a discutat cu acesta despre presedintia romana a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )