Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila, intr-o fotografie publicata de Guvernul Germaniei. Cum apare

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, intr-o fotografie publicata de Guvernul Germaniei. Cum apare

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, apare intr-o fotografie publicata pe reteaua de socializare Facebook de Guvernul Germaniei. Autoritatile de la Berlin au vrut sa atraga atentia asupra femeilor care conduc in toata lumea Cabinete de ministri. in total, sunt doar 12 sefe ale guvernelor din toata lumea iar reprezentantii guvernului german apreciaza ca, de 8 Martie, [] . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, mentionata in mesajul de Ziua Femeii al Guvernului Germaniei: Lista celor 12 femei puternice (FOTO)

Guvernul Germaniei a trecut-o pe Viorica Dancila in lista celor 12 femei puternice pe care a intocmit-o cu ocazia Zilei Internationale a Femeilor. Ziua Mondiala a Femeii 12 Sefii de guvern numara comunitat.

VIORICA DANCILA: Sunt de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei despre Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, intr-un interviu difuzat de Romania TV, ca este intru totul de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi. Dancila a sustinut ca, atata timp cat asupra unei persoane, indiferent care este, planeaza anumite acuzatii, acestea trebuie lamurite si ca de aceea Guvernul Romaniei nu a sustinut-o pe Kovesi pentru postul de procuror sef european.

Viorica Dancila, in topul celor mai puternice 12 femei ale lumii

Guvernul german a asezat-o pe Viorica Dancila in randul celor 12 femei puternice din lume, intr-o postare cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua internationala a drepturilor femeilor.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora de la Guvern

Premierul Viorica Dancila a facut un bilant privind realizarile Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene. Guvernul Romaniei, ministrii si reprezentanta permanenta au actionat cu.

VIDEO Viorica Dancila s-a intalnit cu Frans Timmermans. Guvernul a taiat, din nou, sunetul inregistrarii video

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, miercuri, la Bruxelles, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitate pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are.

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitatea pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are.

VIDEO Viorica Dancila, parodiata intr-un muzical la un teatru celebru din Capitala. Ce nume de prim-ministru ai!

Premierul Viorica Dancila este luata peste picior in muzicalul de satira politica intitulat Nepotii lui Tanase, care se joaca la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Capitala. Pioniera Viorica este de rasul colegilor si o scoate din minti pe profesoara cu raspunsurile ei inepte.

VIDEO Hohote de ras la Bursa cand un sef al IFC a facut o gluma cu referire la Viorica Dancila

Bursa de Valori Bucuresti a organizat un eveniment cu ocazia zilei de 8 Martie. Printre cei invitati sa rosteasca un discurs s-a aflat si Cristian Nacu, Senior country officer pentru Romania la International Finance Corporation, divizia de investitii a Bancii Mondiale. inainte de de a citi un discurs in engleza, a spus ca va citi de pe foaie, facand referire la Viorica Dancila, precizand ca e mai bine sa citesti de pe o hartie decat sa spui prostii. Toate femeile din sala au izbucnit in ras.

Mesajul premierului Viorica Dancila de 8 Martie: Am incredere in mine si le spun tuturor femeilor din Romania sa aiba incredere in ele

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca are incredere in ea si le-a indemnat pe toate femeile din Romania sa aiba incredere in ele. Ganditi-va ca sunt prima femeie prim-ministru a Romaniei si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )