Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila isi va anunta decizia cu privire la scandalul DNA, declaratie la Guvern

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila isi va anunta decizia cu privire la scandalul DNA, declaratie la Guvern

Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al premierului Viorica Dancila, va sustine joi o declaratie de pres. continuă pe România Liberă

Premierul Dancila discuta cu ministrul de Justitie despre scandalul DNA

Intalnire de gradul Zero joi intre premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, adus in regim de urgenta din Japonia de scandalul in care este implicat DNA Prahova, ca urmare a aparitiei in presa a unor intregistrari furnizate de fiul fostului sef la CJ Prahova, Vlad Cosma, condamnat la 5 ani de inchisoare.

Gata! E OFICIAL! Tudorel Toader anunta MASURI in SCANDALUL DNA! Ministrul Justitiei a hotarat SOARTA lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face, luni dupa-amiazp, primele precizari in legatura cu scandalul din jurul DNA. Aflat intr-o vizita oficiala in Japonia, Toader a declarat pentru Antena 3 ca nu va.

Gata! E OFICIAL! Tudorel Toader anunta MASURI in SCANDALUL DNA! Ministrul Justitiei a hotarat SOARTA lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face, luni dupa-amiazp, primele precizari in legatura cu scandalul din jurul DNA. Aflat intr-o vizita oficiala in Japonia, Toader a declarat pentru Antena 3 ca nu va.

Viorica Dancila anunta masuri dupa scandalul din DNA: Ce ii cere lui Tudorel Toader (VIDEO)

La sosirea la sediul PSD unde participa la Comitetul Executiv al PSD, Viorica Dancila a fost asaltata de jurnalisti cu intrebari despre scandalul in care este implicat DNA, cat si despre activitatea.

Viorica Dancila, despre scandalul inregistrarilor cu procurori: Nu ma simt deloc confortabil(VIDEO)

Viorica Dancila a declarat luni ca nu se simte confortabil in postura de premier, referindu-se la scandalul izbucnit dupa dezvaluirile fostului deputat Vlad Cosma, care sustine ca procurorul-sef al DNA.

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21.00, premierul Viorica Dancila, invitat la Sinteza zilei

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21. 00, premierul Viorica Dancila fata in fata cu Mihai Gadea. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului. Cum vede scandalul de la DNA? Ce anunturi va.

Politic show:Viorica Dancila are probleme planetare: contul de Facebook si bursa americana;Traian Ungureanu: Romania nu e in UE, e stat membru PSD; Analiza:Motivele pentru care unii pensionari vor fi transformati in asistati social

Ce ar trebui sa faca Iohannis in scandalul DNA. Asteptarile pe care le are Dragnea de la presedinte. Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa astepte si el cu maxim interes. Viorica Dancila are probleme planetare: contul de Facebook si bursa americana. Din categoria umorului involuntar, prim-ministrul a declarat.

Viorica Dancila: Maine Tudorel Toader va reveni in tara, vreau sa am mai intai o discutie cu domnia sa, nu pot sa ma antepronunt

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va reveni din Japonia in cursul zilei de joi si ca va avea cu acesta o discutie referitoare la informatiile aparute in spatiul public cu privire la DNA.

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st.

Guvernul, despre intalnirea dintre premier si ambasadorul SUA: Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea cu privire la caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones

Prim-ministrul Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea privind caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones implicit a bursei) si, totodata, speranta ca aceasta situatie nu va continua intrucat ar genera potentiale efecte la nivel global, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Aceasta ingrijorare a fost exprimata in fata ambasadorul SUA, Hans Klemm, care a fost primit luni, la Palatul Victoria. Potrivit Guvernului, Viorica Dancila a abordat discutia cu privire la perspectivele posibilitatii de a elimina, in cursul acestui an, obligativitatea vizelor de scurta sedere pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )