Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila: Klaus Iohannis si Dan Barna nu sunt apropiati de oameni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Klaus Iohannis si Dan Barna nu sunt apropiati de oameni

Premierul Viorica Dancila i-a criticat sambata pe contracandidatii sai la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis si Dan Barna, sustinand ca acestia nu sunt apropiati de oameni. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila, intrebata de contracandidatii sai: Nu sunt apropiati si nu iubesc oamenii Domnul Barna sadeste ura in randul oamenilor (VIDEO)

Viorica Dancila a fost votata sambata drept candidatul PSD in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Pe tot discursul sustinut in fata Congresului, dar si in declaratiile in fata presei, Viorica.

PMPPALEOLOGUL, DESPRE IOHANNIS SI BARNA: Unul nu spune nimic, celalalt are referinte interesante, a vazut filme

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, afirma despre alti doi competitori, Klaus Iohannis si Dan Barna, ca unul nu spune nimic, iar celalalt are referinte interesante, a vazut niste filme.

PMPPALEOLOGU DESPRE IOHANNIS SI BARNA: Unul nu spune nimic, celalalt are referinte interesante, a vazut filme

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, afirma despre alti doi competitori, Klaus Iohannis si Dan Barna, ca unul nu spune nimic, iar celalalt are referinte interesante, a vazut niste filme.

Congres PSDDancila: Iohannis si Barna nu sunt apropiati de oameni

Congres PSD, Viorica Dancila despre candidatii la prezidentiale: Iohannis si Barna nu sunt apropiati.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

DAN BARNA: Doamna Dancila, va astept la Iasi, sa facem prima dezbatere, in mijlocul oamenilor

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a invitat-o pe prim-ministrul Viorica Dancila, la Iasi, sa participe la o prima dezbatere din campania pentru alegerile prezidentiale.

Dan Barna, catre Dancila: Va invit la Iasi sa facem prima dezbatere din campania asta in strada

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dancila, intr-un mesaj postat pe Facebook, duminica, la Iasi, pentru a face in strada prima dezbatere din campania pentru prezidentiale, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR ca nu merge in randul oamenilor.

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

VIORICA DANCILA: Am convingerea ca pot castiga in fata lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, dupa ce Congresul PSD i-a validat candidatura la Presedintie, ca are convingerea ca poate castiga in fata lui Klaus Iohannis, apreciind ca Romania este pregatita pentru primul presedinte femeie.

VIDEO O cercetatoare romanca din SUA descifreaza rezultatele intalnirii Iohannis-Trump: vize, Rusia, gaze, Huawei. PLUS: Ce va face Dan Barna la Washington

Abia a fost presedintele Klaus Iohannis in SUA si s-a intalnit cu liderul american Donald Trump. Dan Barna, un alt candidat la prezidentialele de anul acesta, din Romania, urmeaza sa se duca si el la Washington. intre timp, Corina Rebegea, o cercetatoare romanca stabilita la Washington, a analizat, intr-un interviu acordat HotNews, in capitala SUA, rezultatele intalnirii Iohannis-Trump din 20 august.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )