Libnet.ro
UNICEF

11:00

Viorica Dancila l-a felicitat pe premierul spaniol pentru succesul din alegeri: Premierul si-a exprimat speranta ca diaspora romana va continua sa reprezinte un liant puternic al relatiilor bilaterale

B1 B1,
Viorica Dancila l-a felicitat pe premierul spaniol pentru succesul din alegeri: Premierul si-a exprimat speranta ca diaspora romana va continua sa reprezinte un liant puternic al relatiilor bilaterale

Premierul Viorica Dancila a avut, luni, o discutie telefonica cu premierul spaniol Pedro Sanchez, ocazie cu care l-a felicitat pentru succesul din alegerile legislative anticipate de duminica. Cu aceasta. continuă pe B1

Digi 24: CTP, despre gestul de nesupunere totala facut de Viorica Dancila. Calculele premierului

Premierul Viorica Dancila s-a separat de presedintele PSD, Liviu Dragnea, aproape la fel de mult ca predecesorii ei, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose.

Viorica Dancila: Iohannis nu m-a invitat la summit-ul de la Sibiu

Scandal urias intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila. Premierul sustine, intr-un interviu pentru Adevarul, ca nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, din 9 Mai. A: La.

INTERVIU-EVENIMENT Ce spune Viorica Dancila despre Dragnea, Iohannis, Tudorel Toader si Valcov. Ce explicatie are pentru gafele de exprimare

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila explica ce s-a schimbat in relatia cu Liviu Dragnea, cum decurge coabitarea cu presedintele Klaus Iohannis si cu ce impresie a ramas despre Tudorel Toader. Alte intrebari la care a raspunsul premierul: Cata importanta are Darius Valcov in Guvern? De ce gafeaza atat de des? Candideaza la alegerile prezidentiale?.

Premierul Viorica Dancila in mesajul de Pasti: Lumina Sfanta sa ne arate calea catre ceea ce ne uneste

Premierul Viorica Dancila a transmis sambata un mesaj romanilor din tara si din strainatate, in care le ureaza Paste fericitsi sa se bucure de armonia si emotia momentelor petrecute cu ce.

Viorica Dancila: Sarbatorile Pascale ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta. Paste fericit tuturor romanilor, din tara si din toate colturile lumii!

Viorica Dancila a facut un apel la unitate in mesajul oficial transmis cu ocazia invierii Domnului. Premierul le-a urat romanilor sa fie sanatosi si sa se bucure de momentele alaturi de cei dragi,.

Viorica Dancila, mesaj de Paste:Sarbatorile Pascale ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis un mesaj de bine romanilor din tara si de peste hotare cu ocazia sarbatorii Pastelui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )