Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila, mesaj de Paste:Sarbatorile Pascale ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, mesaj de Paste:Sarbatorile Pascale ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis un mesaj de bine romanilor din tara si de peste hotare cu ocazia sarbatorii Pastelui. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Sarbatorile Pascale ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta. Paste fericit tuturor romanilor, din tara si din toate colturile lumii!

Viorica Dancila a facut un apel la unitate in mesajul oficial transmis cu ocazia invierii Domnului. Premierul le-a urat romanilor sa fie sanatosi si sa se bucure de momentele alaturi de cei dragi,.

Premierul Viorica Dancila in mesajul de Pasti: Lumina Sfanta sa ne arate calea catre ceea ce ne uneste

Premierul Viorica Dancila a transmis sambata un mesaj romanilor din tara si din strainatate, in care le ureaza Paste fericitsi sa se bucure de armonia si emotia momentelor petrecute cu ce.

MAE a lansat Ghidul de calatorie pentru Sarbatorile Pascale 2019. Care sunt cele mai cautate destinatii in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat Ghidul de calatorie pentru Sarbatorile Pascale 2019 care contine recomandari utile in cazul calatoriilor in afara granitelor Romaniei, precum si un set de informatii de interes pentru cele mai frecventate destinatii turistice din aceasta perioada.

INTERVIU, partea a II-a. Viorica Dancila: Votez la referendum. Subiectul OUG pe Justitie e inchis. Nu sunt erou pentru ca l-am contrazis pe Dragnea

In partea a doua a interviului pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila sustine ca va merge la referendumul pe Justitie declansat de presedintele Klaus Iohannis, desi mai multi lideri PSD au anuntat ca boicoteaza. Premierul exclude varianta ordonantei de urgenta pe Justitie, subiect care a dus la demiterea lui Tudorel Toader. Cat despre relatia cu Liviu Dragnea, Viorica Dancila spune: Nu sunt erou pentru ca l-am contrazis.

Premierul Viorica Dancila, schimbare radicala de look - FOTO

Viorica Dancila a avut joi o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Jiang Yu, care a preluat recent acest post. Citeste si: Soc pentru PSD. Viorica Dancila, declaratie de.

INTERVIU Viorica Dancila refuza restructurarea: Putin probabil sa ma razgandesc. Nu vreau Guvernul Dancila 2. Calea normala e remanierea

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila refuza categoric ideea restructurarii Guvernului, in ciuda insistentelor lui Liviu Dragnea. intrebata daca e posibil sa se razgandeasca in perioada sarbatorilor, Viorica Dancila a raspuns: Foarte putin probabil. Premierul pledeaza in continuare pentru remaniere. Varianta integrala a interviului, in care premierul atinge mai multe subiecte sensibile, va fi publicata in aceasta seara.

INTERVIU EXCLUSIV Viorica Dancila refuza restructurarea: Putin probabil sa ma razgandesc. Nu vreau Guvernul Dancila 2. Calea normala e remanierea

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila refuza categoric ideea restructurarii Guvernului, in ciuda insistentelor lui Liviu Dragnea. intrebata daca e posibil sa se razgandeasca in perioada sarbatorilor, Viorica Dancila a raspuns: Foarte putin probabil.

VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Guvernul va adopta noua Lege a turismului, prin care promoveaza aceasta activitate ca factor de dezvoltare economica, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila.

Soc pentru PSD. Viorica Dancila, declaratie de ultima ora: Putin probabil sa ma razgandesc in privinta restructurarii

Premierul Viorica Dancila refuza categoric ideea restructurarii Guvernului, in ciuda insistentelor lui Liviu Dragnea. intrebata daca e posibil sa se razgandeasca in perioada sarbatorilor, Viorica.

Viorica Dancila: Iohannis nu m-a invitat la summit-ul de la Sibiu

Scandal urias intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila. Premierul sustine, intr-un interviu pentru Adevarul, ca nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, din 9 Mai. A: La.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )