Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viorica Dancila loveste din nou: Provocari ale Uniunii Europene PROST Brexit (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila loveste din nou: Provocari ale Uniunii Europene PROST Brexit (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ramane constanta in a gafa in aproape fiecare declaratie publica. in cadrul conferintei de presa comuna cu premierul Portugaliei din deplasarea de la Lisabona, Dancila a vorbit de. continuă pe B1

Mitingul din 9 iunie este impotriva abuzurilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv National CExN) al PSD, ca mitingul pe care il vor organiza social-democratii sambata nu este pentru sustinere sa, deoarece premierul are sustinere in Parlament, ci este impotriva abuzurilor.

Lovitura pentru Viorica Dancila! A inceput oficial ancheta in cazul premierului

Bombazilei vine de la DIICOT. Ainceput oficial ancheta in cazul premierului Viorica Dancila. Este vorba de plangerea penaladepusade liderul PNL, Ludovic Orban, in care Dancilaeste.

Viorica Dancila - vizita in Portugalia

Prim-ministrul Viorica Dancila incepe, astazi, o vizita oficiala de doua zile in Republica Portugheza, unde va avea intrevederi cu omologul sau, Antonio Costa, precum si cu presedintele Marcelo Rebelo de Sousa, a anuntat Guvernul.

Viorica Dancila pleaca intr-o vizita de doua zile in Portugalia, unde se va intalni cu premierul si cu presedintele

Premierul Viorica Dancila se va afla, miercuri si joi, intr-o vizita oficiala in Portugalia, unde se va intalni cu prim-ministrul portughez Antonio Costa si cu presedintele Marcelo Rebelo de Sousa, anunta Guvernul.

Premierul Viorica Dancila va efectua miercuri o vizita in Portugalia

Prim-ministrul Viorica Dancila va efectua miercuri si joi o vizita oficiala in Republica Portugheza, unde va avea intrevederi cu omologul sau, Antonio Costa, precum si cu presedintele Marcelo Rebelo de Sousa,.

Viorica Dancila, ANUNT IMPORTANT despre Pilonul II de pensii

Viorica Dancila le-a spus, luni, jurnalistilor ca nu exista un proiect privind Pilonul II de pensii si prin urmare sa uite de acest lucru. Nu avem un proiect cu Pilonul II, uitati de acest lucru. Nu se va.

Viorica Dancila va fi prezenta la mitingul PSD, unde sunt asteptate sute de mii de persoane

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fi prezenta la mitingul ce va fi organizat de PSD sambata in Bucuresti. Sigur ca voi fi prezenta la miting pentru ca sunt membru PSD, sunt presedinte.

Viorica Dancila, despre Pilonul II de pensii: Uitati acest lucru

Premierul Viorica Dancila a facut luni o scurta declaratie legata de Pilonul II de pensii private, afirmand ca nu are proiectul care ar modifica legea.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, atac la adresa lui Ludovic Orban: Alege din nou spectacolul, in locul demersurilor constructive

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a criticat in Parlament conducerea PNL, spunand ca alege din nou spectacolul, in locul demersurilor constructive. Finantele tarii sunt un subiect mult prea.

Traian Basescu este din nou bunic. Elena Basescu a nascut o fetita, Anastasia

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou bunic, dupa ce fiica sa cea mica, Elena, a nascut o fetita, Anastasia. Fetita se numeste Basescu Anastasia, s-a nascut la ora 7:52 si la nastere a avut 3,7 kg si 53 de cm, scrie news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )